Τετάρτη , 19 Ιανουαρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

ΚΛΕΙΣΤΟ το Δημαρχείο του Δήμου Ορχομενού, έως τη Παρασκευή 26 Μαρτίου

Την αναστολή λειτουργίας των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Ορχομενού, έως τη Παρασκευή 26 Μαρτίου, λόγω ανίχνευσης κρουσμάτων covid-19 σε εργαζόμενους και αιρετούς, αποφάσισε η δήμαρχος Βούλα Καράλη μετά από τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου και σχετικής ενημέρωσης από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Βοιωτίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο αιρετούς και έναν εργαζόμενο.

Το σύνολο των υπηρεσιών του δήμου και κυρίως ο τομέας καθαριότητας και το δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Πραγματοποιήθηκαν ήδη και θα συνεχίσουν προληπτικές δειγματοληψίες ανίχνευσης του ιού στο σύνολο των εργαζομένων ενώ ο δήμος έχει προβεί στις αναγκαίες απολυμάνσεις στο δημοτικό κατάστημα.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των ενεργών κρουσμάτων, που ανέρχονται σε 47, ο δήμος, έχει καταρτίσει νέο πρόγραμμα ελέγχων με γρήγορα test στους δημότες.

Κλιμάκιο της περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας θα πραγματοποιήσει rapid test την Τρίτη 23 Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία Ορχομενού, από τις 10.00 το πρωί.

https://siriosfm.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Προστασία του περιβάλλοντος βρίσκονται στον πυρήνα των πολιτικών του ΥΠΕΝ για τη χρονιά που έρχεται.

Η πρόληψη και η προσαρμογή στις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, καθώς επίσης και η συνολική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *