Ακολουθήστε μας στο facebook

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 το έργο ανάπλασης της Λ.Ελ. Βενιζέλου και των οδών 28ης Οκτωβρίου και Αρεθούσης στη Χαλκίδα

Ξεκινά το έργο ανάπλασης της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου και των οδών 28ης Οκτωβρίου και Αρεθούσης.

Ξεκινά την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 το έργο ανάπλασης της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου και των οδών 28ης Οκτωβρίου και Αρεθούσης, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ε.Π «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 και από ίδιους πόρους του Δήμου Χαλκιδέων.

Η Α’ φάση του έργου ξεκινά από την οδό 28ης Οκτωβρίου, στην πλευρά της εξόδου των οχημάτων από τη Χαλκίδα προς τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου και από τη συμβολή της οδού με την οδό Βορείου Ηπείρου μέχρι το Αρχαιολογικό Μουσείο «Αρέθουσα».

Για την καλύτερη δυνατή εκτέλεση των εργασιών και την ασφάλεια οχημάτων και πεζών, από την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

H οδός Ωρίωνος μονοδρομείται, με φορά κίνησης των οχημάτων προς την οδό Μαντώ Μαυρογένους, με προτεραιότητα των κινούμενων οχημάτων επί αυτής, πλην της οδού Μαντώ Μαυρογένους

Η οδός Μαντώ Μαυρογένους παραμένει κλειστή, από την οδό Αρεθούσης μέχρι την οδό Ωρίωνος, προκειμένου να τοποθετούνται στο τμήμα αυτό υλικά και μηχανήματα έργου

Η οδός Βορείου Ηπείρου μονοδρομείται, με φορά κίνησης των οχημάτων προς την οδό Μαντώ Μαυρογένους, με προτεραιότητα των κινούμενων οχημάτων επί αυτής, πλην της οδού 28ης Οκτωβρίου.

Στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Βορείου Ηπείρου έχει καθαιρεθεί η υπάρχουσα διαχωριστική νησίδα κυκλοφορίας, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στα κινούμενα οχήματα επί της οδού Βορείου Ηπείρου να κατευθύνονται προς το κέντρο της πόλης της Χαλκίδας.

Παράλληλα με τις εργασίες της Α’ φάσης του έργου, θα εκτελούνται και οι εργασίες για τη διέλευση των Δικτύων Κοινής Ωφέλειας (Ο.Τ.Ε. Δ.Ε.Υ.Α.Χ., κ.α.).

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εικαστικά Εργαστηρία Δήμου Λαμιέων: Ετήσια υπαίθρια έκθεση στις 31/5

Ετήσια υπαίθρια έκθεση Εικαστικών Εργαστηρίων Δήμου Λαμιέων Με την λήξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024, τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *