Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ξεκίνησαν οι άμεσες εργασίες επισκευών στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας

Ξεκίνησαν την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, οι άμεσες εργασίες επισκευών στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, όπως αυτές προέκυψαν από την εξέλιξη της μελέτης στατικής επάρκειας και τους ελέγχους των μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαλκιδέων.

Οι επισκευές ξεκίνησαν από τις αίθουσες γραφείων των καθηγητών, των οποίων η χρήση έχει απαγορευτεί, με την με αρ. 1046/03-03-2023 απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων, καθώς διαπιστώθηκαν εκτεταμένες και έντονες ρηγματώσεις στις τοιχοποιίες.

Αμέσως μετά θα γίνουν εργασίες επισκευής των διαβρώσεων του φορέα, με αναστολείς και επισκευαστικά κονιάματα, καθώς και αποκατάσταση των ρηγματώσεων στους τοίχους πλήρωσης, με πλέγματα ενίσχυσης.

Να σημειωθεί ότι, η μελέτη στατικής επάρκειας βρίσκεται σε εξέλιξη και μετά την ολοκλήρωσή της, θα ακολουθήσουν όλες οι απαραίτητες μελέτες, για την πλήρη ανακατασκευή των κτιρίων των ΕΠΑΛ και τη δημιουργία ενός ουσιαστικά καινούριου και σύγχρονου σχολικού συγκροτήματος.

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

«Φύλλα πορείας» σε 50 στελέχη δόθηκαν από την εκλογική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας με αποστολή να γυρίσουν από άκρη σε άκρη την χώρα

«Φύλλα πορείας» σε 50 στελέχη δόθηκαν από την εκλογική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας με αποστολή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *