Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στο Βόλο

Για 76η συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει και φέτος η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, που ιδρύθηκε το 1947 από τον αείμνηστο Πρωτοψάλτη και Καθηγητή Μανώλη Χατζημάρκο.
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 5/9 και θα πραγματοποιούνται κάθε μέρα, 6 – 8 μ.μ., στην έδρα της Σχολής (Αναλήψεως 164Α – Όγλ, πρώην Εκκλ/κό Λύκειο Βόλου). Τα μαθήματα για την νέα σχολική χρονιά θα αρχίσουν την Δευτέρα 12/9, στις 6 μ.μ.
Την ίδια περίοδο θα πραγματοποιούνται και οι εγγραφές στο τμήμα Φωνητικής και Ορθοφωνίας, στο οποίο μπορεί να φοιτήσει κάθε ενδιαφερόμενος. Διδάσκων θα είναι ο Φιλόλογος και Μουσικός κ. Νικόλαος Παρθένης.


Θα λειτουργήσει, επίσης, για 2η χρονιά, το ετήσιο Σεμινάριο Τυπικού των Ιερών Ακολουθιών, το οποίο θα είναι ανοικτό και για τους Κληρικούς, τους εν ενεργεία Ιεροψάλτες και κάθε ενδιαφερόμενο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες για τις εγγραφές και τα μαθήματα στα τηλέφωνα 24210 93501, 25409, 40440 και 6940260048.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εργοστάσιο Απορριμμάτων στη Ναύπακτο: Δημοπρατείται για τρίτη φορά…

Εργοστάσιο Απορριμμάτων στη Ναύπακτο: Δημοπρατείται για τρίτη φορά… όπως αναφέρει η εφημερίδα “Συνείδηση”. Μη επαρκείς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *