Κυριακή , 3 Μαρτίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες αισθητικής αναβάθμισης και βελτίωσης των υποδομών σε τέσσερα σημεία της Κοινότητας των Δελφών

Ενημερωτικό δελτίο από το Δήμο Δελφών

Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα ξεκινούν εργασίες σε τέσσερα σημεία της Κοινότητας των Δελφών, ένα ακόμα έργο αισθητικής αναβάθμισης και βελτίωσης των υποδομών από το Δήμο Δελφών, το οποίο αλλάζει την εικόνα στις περιοχές παρέμβασης.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Κοινότητας Δελφών», προϋπολογισμού 13.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ του 2023, και σύμφωνα με τη μελέτη αφορά στις εξής εργασίες ανάπλασης:

· Θα κατασκευαστεί τοιχίο από λιθοδομή επί της οδού Αγγέλου & Εύας Σικελιανού, με κατεύθυνση τον Καλλιτεχνικό Σταθμό Δελφών, ίδιας μορφής με το υφιστάμενο που βρίσκεται στην ίδια οδό.

· Θα γίνει επίστρωση του πεζοδρομίου, στην οδό Μίκη Θεοδωράκη, με ακανόνιστες πλάκες Άρτας

· Θα γίνει ανάπλαση σκάλας, που οδηγεί στο αρχαίο μονοπάτι, με επίστρωση πλάκας Άρτας

· Θα ολοκληρωθεί η ανάπλαση τμήματος, με επίστρωση πλάκας Άρτας, έναντι της οικίας Αλεξάνδρας Σκουτέλη

Η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Δελφών, κ. Χρύσα Σεγκούνη, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης και την επικείμενη έναρξη των εργασιών δήλωσε: «Ο Δήμος Δελφών προχωρά σε μία ακόμα παρέμβαση στην Κοινότητα των Δελφών, συνεχίζοντας τη βελτίωση των υποδομών στους κοινόχρηστους χώρους, δημιουργώντας παράλληλα καλύτερες συνθήκες ασφάλειας στην καθημερινότητα των πολιτών. Κατά τη διάρκεια της παρούσας θητείας, αθόρυβα και με την αξιοποίηση κάθε πόρου, έχουμε καταφέρει με σειρά αντίστοιχων εργασιών να αλλάξουμε σταδιακά την εικόνα πολλών σημείων της Κοινότητάς μας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κ. Μητσοτάκης για την τραγωδία στα Τέμπη: “Δεν πρέπει να μείνει καμία σκιά”

Η τακτική “Κυριακάτικη επικοινωνία” του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολίτες μέσω των social media …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *