Ακολουθήστε μας στο facebook

Ξεκινούν τα δρομολόγιά του “Κωνσταντή προς τις ακτές της Περαίας

Εκκινούν από 18/5/2024  τα δρομολόγιά του “Κωνσταντή προς τις ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Συγκεκριμένα για ακόμα μια χρονιά το καράβι 140 θέσεων θα πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με στάσεις στον Λευκό Πύργο, την Περαία και τους Νέους Επιβάτες. Παράλληλα φέτος η εταιρεία KARAVAKIA THESSALONIKI WATERBUS προσφέρει τις υπηρεσίες της και με ηλεκτρονικό εισιτήριο, από την επίσημη σελίδα https://www.karavakia.gr.

Επισημένεται ότι στο καραβάκι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή επιτρέπεται η μεταφορά ποδηλάτων, καθώς και κατοικίδιων (με οδηγό), ενώ υπάρχει ράμπα για την πρόσβαση παιδικού καροτσιού. Οι ώρες των δρομολογίων θα αλλάζουν εβδομαδιαίως

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα για να βλέπουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που βρίσκεται σε ισχύ ή να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο 2310-506020 για να ακούσουν τις ώρες για ενημέρωση εφόσον επιθυμούν να ταξιδέψουν με το καράβι «Κωσταντής».

Πηγή: seleo.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καραβόσταμο ή Καραβοστάσι ένα από τα μεγαλύτερα και σύγχρονα χωριά όλης της Ικαρίας

Χτισμένο αμφιθεατρικά, από την άκρη της θάλασσας έως ψηλά στον Αθέρα, με πλούσια βλάστηση και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *