Πέμπτη , 1 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λάρισα: Νέο διαδραστικό και δημιουργικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα τρισδιάστατου σχεδιασμού και εκτύπωσης, για παιδιά από 9 έως 12 ετών

Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί του έρχονται και όλες οι μυρωδιές της άνοιξης αλλά και των παραδοσιακών πασχαλινών εδεσμάτων, που αρέσουν πολύ σε μικρούς και μεγάλους. Τί λέτε να φτιάξουμε μόνοι μας καλούπια για τα αγαπημένα μας κουλουράκια και για πασχαλινά αυγά που θα στολίσουν γιορτινά το σπίτι μας;

Σας περιμένουμε στο νέο διαδραστικό και δημιουργικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα τρισδιάστατου σχεδιασμού και εκτύπωσης, για παιδιά από 9 έως 12 ετών. Την Τρίτη 4 Απριλίου και ώρα 18:00 φτιάχνουμε πασχαλινές τρισδιάστατες δημιουργίες μαζί με τους μικρούς λάτρεις της εξερεύνησης, σ’ ένα ταξίδι εξοικείωσης με τον 3D σχεδιασμό.

Τα παιδιά θα σχεδιάσουν τρισδιάστατα καλούπια για κουλουράκια και για το διακοσμητικό πασχαλινό αυγό τους. Θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται πίσω από μια τρισδιάστατη εκτύπωση με διασκεδαστικό τρόπο. Θα καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους και θα αναπτύξουν την αισθητική έκφραση και τη φαντασία τους.

Το καλούπι θα εκτυπωθεί στον ειδικό 3D εκτυπωτή της αίθουσας Future Learning Lab στο Πάρκο Καινοτομίας και το υλικό του είναι κατάλληλο για χρήση στη μαγειρική αλλά και για οποιοδήποτε άλλη χρήση στο παιχνίδι, όπως κατασκευές με πηλό ή πλαστελίνη.

Λόγω του χρόνου που απαιτείται για την 3D εκτύπωση των καλουπιών όλων των συμμετεχόντων, οι εκτυπώσεις θα παραδοθούν μετά τη λήξη του προγράμματος, κατόπιν συνεννόησης των γονέων και κηδεμόνων με τη γραμματεία του JOIST.

Πληροφορίες συμμετοχής:

Μάθετε περισσότερα: https://joistpark.eu/ekdiloseis/diaskedazoume-mathainoume-sxediazontas-pasxalines-3d-dimiourgies/
Κόστος Συμμετοχής: 20€
Χώροςδιεξαγωγής: Future Learning Lab τουJOIST Innovation Park & Online
Περισσότερες πληροφορίες: Τ. (+30) 2410 234422

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ιταλίας αλλά και της Ελλάδας φιλοξενήθηκαν στη Χαλκίδα

Δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ιταλίας αλλά και της Ελλάδας φιλοξενήθηκαν στα πλαίσια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *