Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λιγότερα χρήματα στους λογαριασμούς τους είδαν οι δικαιούχοι των αναπηρικών επιδομάτων

Σε τεχνικό πρόβλημα της ΗΔΙΚΑ οφείλονται τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην καταβολή προνοιακών επιδομάτων, διευκρινίζει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σε ανακοίνωσή του και τονίζει πως με έκτακτη πληρωμή θα «διορθώσει» τα λάθη στα ποσά.

Μετά το μπέρδεμα, ο Οργανισμός προχώρησε άμεσα σε διευκρινιστική ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι η απόδοση των ορθών ποσών στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δικαιούχων θα λάβει χώρα με έκτακτη καταβολή.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΑ ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία και τα λάθη στα αναπηρικά επιδόματα και διευκρίνισε ότι:

Κατά την τακτική μηνιαία καταβολή των αναπηρικών επιδομάτων παρατηρήθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις διαφοροποιημένες καταβολές, λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος της πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ που εξυπηρετεί τα αναπηρικά προνοιακά επιδόματα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκκαθάρισης της πληρωμής του τρέχοντος μήνα Φεβρουαρίου, σε ορισμένους δικαιούχους σημειώθηκαν αναντιστοιχίες ανάμεσα στο δικαιούμενο και στο καταβαλλόμενο ποσό των επιδομάτων. Ο ΟΠΕΚΑ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία αυτή.

Ο ΟΠΕΚΑ σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος το συντομότερο δυνατό. Η απόδοση των ορθών ποσών στις παραπάνω περιπτώσεις δικαιούχων θα λάβει χώρα με έκτακτη καταβολή, για την οποία οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

www.newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σαφάρι 4×4 στην έρημο του Ντουμπάι – Βεδουίνικο πάρτι (φώτο – βίντεο)

Το ταξίδι στο Ντουμπάι δεν θα μπορούσε ποτέ να θεωρηθεί ολοκληρωμένο χωρίς να επισκεφθεί κανείς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *