Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λιβαδειά: Έξι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης στην Κρύα διαμαρτυρόμενοι για “υποβάθµιση” της περιοχής και ζητώντας να “στολιστεί” όπως και το κέντρο της πόλης.

Ανοιχτή επιστολή προς το Δήµαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα έστειλαν έξι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης στην Κρύα διαμαρτυρόμενοι για “υποβάθµιση” της περιοχής και ζητώντας να “στολιστεί” όπως και το κέντρο της πόλης.

Αναλυτικά η επιστολή στο Δήμαρχο
Αξιότιµε κ. Δήµαρχε,

Οι κάτωθι υπογεγραµµένοι είµαστε ιδιοκτήτες έξι (6) συνολικά καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος, που δραστηριοποιούνται στη Λιβαδειά και πιο συγκεκριµένα στην περιοχή της «Κρύας», την οµορφότερη κατά γενική οµολογία περιοχή της πόλης µας.
Το τελευταίο διάστηµα έχουµε γίνει µάρτυρες µίας γενικότερης και ηθεληµένης προσπάθειας υποβάθµισης της περιοχής της «Κρύας» από πλευράς της δηµοτικής αρχής.
Το προµήνυµα ήταν τα -άκαιρα- έργα της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. στην περιοχή της «Κρύας», που σε περίοδο έντονης τουριστικής κίνησης, επί ένα δεκαήµερο, είχαν µετατρέψει µία περιοχή αξεπέραστου φυσικού κάλλους σε λασπότοπο. Όπως ήταν φυσικό, τα καταστήµατά µας παρουσίασαν έντονη κάµψη σε επισκεψιµότητα τις µέρες των έργων. Όµως, το τελειωτικό χτύπηµα ήταν ο εορταστικός (χριστουγεννιάτικος) στολισµός της πόλης µας. Ενώ λοιπόν, ο κεντρικός πεζόδροµος της Λιβαδειάς (οδός Μπουφίδου) και η Κεντρική Πλατεία έχουν στολιστεί – φωταγωγηθεί υπέρµετρα, αντιθέτως η πλέον τουριστική περιοχή της Λιβαδειάς, η περιοχή δηλαδή της «Κρύας» παραµένει στο σκοτάδι.
Κάθε χρόνο, από τα τέλη Οκτωβρίου µέχρι και τον Φεβρουάριο, ένας τεράστιος όγκος τουριστών επισκέπτεται την πόλη µας, µε κύριο προορισµό την περιοχή της «Κρύας». Φέτος όµως, η δηµοτική αρχή µας δίνει την εντύπωση ότι κάνει το παν για να περιορίσει την τουριστική κίνηση αποκλειστικά και µόνο στην περιοχή της Κεντρικής Πλατείας και του Πεζόδροµου της Μπουφίδου.

Κύριε Δήµαρχε, διαµαρτυρόµαστε έντονα για αυτήν την απαξιωτική σας συµπεριφορά απέναντι στις επιχειρήσεις µας. Έστω και την τελευταία στιγµή, οφείλετε να αναγνωρίσετε το λάθος σας και να στολίσετε και την περιοχή της «Κρύας», όπως ακριβώς πράξατε µε την Κεντρική Πλατεία και τον Πεζόδροµο της Μπουφίδου.

Καλά Χριστούγεννα

Με εκτίµηση

Ευθύµιος Καλλιαντάσης
Νικόλαος Μελίδης
Ιωάννης Μουρτζούνης
Αθανάσιος Νεοφώτιστος
Μάριος Νικολάου
Λεωνίδας Ρεντίφης

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Β’ Φθιώτιδας: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 28-29/1/2023

Δείτε τους αγώνες για το Πρωτάθλημα της  Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας  Σάββατο 28-01-2023 ΘΥΕΛΛΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *