Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

«Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα

Η Elval, Τομέας Έλασης Αλουμινίου της ElvalHalcor, με οδηγό τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και στο πλαίσιο της στρατηγικής και των πρωτοβουλιών της για την διάδοση και την ενδυνάμωση της ανακύκλωσης στην Ελλάδα, με έμφαση στις συσκευασίες αλουμινίου, συμμετείχε ενεργά υποστηρίζοντας τη δράση «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στη Χαλκίδα. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση των παιδιών και των μελλοντικών ενεργών πολιτών σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, επισημαίνοντας με διαδραστικό τρόπο την αξία της ανακύκλωσης.

Πρόκειται για μια δράση που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, τον Δήμο Χαλκιδαίων, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), τον Εμπορικό & Βιομηχανικό Σύλλογο Χαλκίδας και με συμμετοχή του οργανισμού ‘’Κάθε Κουτί Μετράει’’ και του ΚΑΝΑΛ (Κέντρο Ανακύκλωσης Κουτιών Αλουμινίου) της Elval.

Νέες και νέοι με τα σακίδια του “Κάθε Κουτί Μετράει” παρότρυναν τα παιδιά να εντάξουν την ανακύκλωση κουτιών αλουμινίου στη καθημερινότητά τους, ενώ το ΚΑΝΑΛ τους μοίρασε τσάντες πολλαπλών χρήσεων με ενημερωτικό υλικό σχετικά με την ανακύκλωση κουτιών αλουμινίου.

Εκπρόσωποι της ElvalHalcor βρέθηκαν στην εκδήλωση στηρίζοντας το πρόγραμμα που χάρισε σε περισσότερους από 300 μαθητές 7 Δημοτικών Σχολείων της Χαλκίδας μία μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για τη διαδικασία της ανακύκλωσης, τη σωστή χρήση του Μπλε Κάδου και να ψυχαγωγηθούν μέσα από τα διασκεδαστικά, διαδραστικά παιχνίδια του Λούνα Παρκ.

Η κα Μαρία Λαζαρίμου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ElvalHalcor δήλωσε: «Στηρίζουμε με μεγάλη χαρά την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας και Επιχειρηματικότητας στη διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης με συμμετοχή της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης στην οποία η Elval συμμετέχει ενεργά και του Δήμου Χαλκιδέων. Στόχος μας είναι να περάσουμε το μήνυμα της ανακύκλωσης γενικότερα και ειδικά της ανακύκλωσης των κουτιών αλουμινίου, αναδεικνύοντας τa πολλαπλά οφέλη της. Ανακυκλώνοντας στην καθημερινότητά μας τα κουτάκια αλουμινίου που καταναλώνουμε, εντός και εκτός σπιτιού, συμβάλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας, τη διατήρηση πολύτιμων πόρων, στην προστασία του περιβάλλοντος και σε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους.».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Πόσοι συμπολίτες μας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό σε μία μέρα

Την Παρασκευή 25/11/2022, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι–rapid tests για κορονοϊό  στην Λαμία Οι δωρεάν δειγματοληψίες έγιναν από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *