Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μάχη λύκου με τσoμπανόσκυλα στο Κιλκίς ….VIDEO

Μέχρι πριν αρκετά χρόνια, η θέαση, η φωτογράφηση πόσο μάλλον η βιντεοσκόπηση λύκων ήταν κάτι αρκετά δύσκολο, πιθανόν εξαιτίας της πραγματικά χαμηλής πυκνότητας πληθυσμού του είδους και σίγουρα λόγω της τεχνολογικής έλλειψης.

Τα τελευταία χρόνια, αντιθέτως, έχουμε πλημμυρίσει με φωτογραφίες και βίντεο από λύκους, σε διάφορες φάσεις, διάφορες περιοχές και χώρους και σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Ωστόσο το να καταφέρεις να βιντεοσκοπήσεις μια σκηνή σαν αυτή που θα δείτε παρακάτω, παραμένει εξαιρετικά σπάνιο και δύσκολο κατόρθωμα παρόλο που σε αμέτρητες πλέον περιοχές της Ελλάδας αυτή είναι η καθημερινή ρουτίνα.

Στο παρακάτω λοιπόν σπάνιο και συνάμα σκληρό Ελληνικό βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται με τον “καλύτερο” τρόπο η σκληρή καθημερινότητα που καλούνται να βιώσουν οι κτηνοτρόφοι όλης της ηπειρωτικής χώρας από την ανεξέλεγκτη αύξηση του υπερπληθυσμού των “σπάνιων” κατά τα άλλα λύκων στην χώρα μας.

Η επίθεση του λύκου στο κοπάδι έγινε γύρω στις 08.00 το πρωινό της Παρασκευής 29/07/22 κάπου στο Κιλκίς με την ζυγαριά να γέρνει αυτή την φορά υπέρ του κτηνοτρόφου και του κοπαδιού, αφού τα σκυλιά, Ελληνικά Ποιμενικά και Κάνγκαλ κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον λύκο και έπειτα από σκληρή μάχη τον έπνιξαν.

Δείτε το βίντεο…

 

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τροχαίο – Εκτροπή νταλίκας που μετέφερε αγελάδες – Γέμισε με τα ζώα ο αυτοκινητόδρομος [εικ.]

Η νταλίκα εξετράπη και ο αυτοκινητόδρομος γέμισε από τα ζώα που μετέφερε… Η εκτροπή νταλίκας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *