Σάββατο , 4 Δεκεμβρίου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Μαθητές Καλαμπάκας: Ο αγώνας μας συνεχίζεται γιατί έχουμε μόνο αυτόν τον τρόπο αντίδρασης και διαβεβαιώνουμε τους γονείς μας ότι θα πρέπει να είναι περήφανοι για εμάς και όχι να ντρέπονται.

Τα γεγονότα και οι εξελίξεις της ημέρας δείχνουν ότι η κοινωνία της πόλης μας είναι κοντά μας. Χαιρετίζουμε τα λόγια του δημάρχου και περιμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους.

Μετά το τέλος της ημέρας θα πρέπει ο διευθυντής του σχολείου μας και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων να πάρουν μια ξεκάθαρη θέση, όχι άλλα να γράφουμε σε επιστολές και άλλα να λέμε στα ραδιόφωνα. Όχι ναι μεν αλλά.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται γιατί έχουμε μόνο αυτόν τον τρόπο αντίδρασης και διαβεβαιώνουμε τους γονείς μας ότι θα πρέπει να είναι περήφανοι για εμάς και όχι να ντρέπονται.
Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι η γνώμη μας θα ακουστεί παντού.
Με εκτίμηση μαθητές του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας.
Υ.Γ Λέμε όχι στην απειλή της τηλεκπαίδευσης.
………………………………………………………….
Αιτήματα κατάληψης ΓΕΛ Καλαμπάκας
Αρχικά θα θέλαμε να τονίσουμε πως η τρέχουσα κατάληψη δεν αποσκοπεί στην αποφυγή μαθημάτων αλλά αποτελεί ένα μέσο διαμαρτυρίας προκειμένου να εισακουστούν τα αιτήματά μας στους αρμόδιους φορείς.

Επαναφορά των τμημάτων της Β’τάξης στην αρχική τους μορφή , καθώς παραβιάζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα . Επιπλέον εμποδίζεται η ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων ,λόγω του αυξημένου αριθμού μαθητών σε κάθε τμήμα.
Κατάργηση της Ε.Β.Ε (ελάχιστης βάσης εισαγωγής ) η οποία αφορά άμεσα την φετινή Γ’ Λυκείου και έμμεσα τις επόμενες τάξεις, λόγω της οποίας ένα μεγάλο ποσοστό υποψήφιων δεν κατάφερε να εισαχθεί σε κανένα πανεπιστήμιο.
Κατάργηση της τράπεζας θεμάτων στην Α’ και Β’ Λυκείου η οποία θα εφαρμοστεί από την φετινή σχολική χρονιά καθώς παρόμοια εγχειρήματα προηγουμένων χρόνων απέτυχαν παταγωδώς .
Μείωση της διδακτέας και εξεταστέας ύλης για όλες τις τάξεις.
Τέλος ζητούμε ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας μας όπως μαζικά τεστ στα σχολεία με ευθύνη του ΕΟΔΥ, αποστάσεις στις τάξεις ,καθαριότητα και απολύμανση.

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Στη Λαμία οι Πανελλήνιοι Αγώνες στο Σκάκι ανδρών και γυναικών!

Η Λαμία έχει την τιμή να φιλοξενήσει άλλη μια σπουδαία διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας. Πρόκειται για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *