Τετάρτη , 19 Ιανουαρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του Κέντρου Πρόληψης εξαρτήσεων Εύβοιας

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Ευβοίας υλοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο στο δημοτικό σχολείο Πισσώνα σε ομάδα εκπαιδευτικών από τα δημοτικά σχολεία Πισσώνα, Πούρνου και Στροπώνων, τα Νηπιαγωγεία Πισσώνα και Βατώντα και τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Στερεάς Ελλάδας, Κα Καρλατήρα Διονυσία, στις 23 Νοεμβρίου 2021 με θέμα: «Ενισχύουμε τη συνεργασία και την ομαδικότητα στην τάξη καλλιεργώντας στα παιδιά δεξιότητες επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης».

Το σεμινάριο είχε σαν στόχο την εκπαίδευση των δασκάλων και των νηπιαγωγών πάνω σε υλικό Αγωγής Υγείας σχετικό με το θέμα της επικοινωνίας. Κατά τη διάρκεια της τρίωρης συνάντησης πραγματοποιήθηκε η θεωρητική παρουσίαση του υλικού αλλά και βιωματική προσέγγιση κάποιων δραστηριοτήτων. Οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν και να επεξεργαστούν σκέψεις και προβληματισμούς σε θέματα παιδαγωγικής προσέγγισης των μαθητών και βελτίωσης της επικοινωνίας μέσα στην τάξη.

Συμμετείχαν συνολικά 8 εκπαιδευτικοί, 6 δια ζώσης και 2 διαδικτυακά, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα του σεμιναρίου, εμπλούτισαν τη διαδικασία με γόνιμες ιδέες, τοποθετήσεις αλλά και προβληματισμούς και μετέφεραν στην ομάδα την πολύ σημαντική εμπειρία τους από τη σχολική τάξη.

Το σεμινάριο ανέλαβε από το Κέντρο Πρόληψης η Μαρία Κίσσα.

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της 24χρονης σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις -που επίσημα αναμένονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *