Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν διαδραστικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα Coding Bees Χαλκίδας, που φιλοξενήθηκε στο Κόκκινο Σπίτι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν διαδραστικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα Coding Bees Χαλκίδας, που φιλοξενήθηκε στο Κόκκινο Σπίτι και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, το οποίο υλοποιήθηκε από τον μη-κερδοσκοπικό Οργανισμό Mataroa και τον Δήμο Χαλκιδέων, με την υποστήριξη του Google.org.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ενότητες εξοικείωσης με τις γλώσσες προγραμματισμού, τις λειτουργίες του email και των μηχανών αναζήτησης, καθώς και με πλατφόρμες ανάπτυξης ιστοσελίδων και συμμετείχαν γυναίκες κάθε ηλικίας, ανεξάρτητα από την τεχνολογική τους εμπειρία, οι οποίες με την καθοδήγηση έμπειρων εισηγητριών και επαγγελματιών στον χώρο της τεχνολογίας, ήρθαν πιο κοντά στην τεχνολογία, εμπλούτισαν τις τεχνολογικές τους δεξιότητες και μυήθηκαν στον κόσμο του Προγραμματισμού.

Στο Κόκκινο Σπίτι παρευρέθηκε και η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, με τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Τουρισμού του Δήμου Χαλκιδέων κ. Νίκο Παπαγεωργόπουλο.

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Παράσυρση 21χρονης: «Έκλεψαν 1.500€ από την Έμμα ενώ χαροπάλευε»

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για κλοπή χρημάτων από την Έμμα, λίγο μετά την παράσυρση από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *