Πέμπτη , 2 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο Α’ Βοηθειών την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου που υλοποίησε το ΕΚΑΒ Τομέας Καρδίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο Α’ Βοηθειών την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου που υλοποίησε το ΕΚΑΒ Τομέας Καρδίτσας και διοργάνωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα, 26 άτομα είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο σεμινάριο “Βασική Υποστήριξη Ζωής με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή – BLS/AED ”.

Βασική πλέον προτεραιότητα του ΕΚΑΒ, μετά την επιχειρησιακή του δράση, αποτελεί ο τομέας της εκπαίδευσης των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Εκπαιδευτική Ομάδα 5 του ΕΚΑΒ Καρδίτσας και συγκεκριμένα τους εκπαιδευτές κ.Δήμου,κ.Φυτσιλή,κ.Μακρή που συμμετείχαν.

Η ΕΟΔ Καρδίτσας με γνώμονα πάντα τη συνεχή εκπαίδευση των μελών της αλλά και την ευαισθητοποίηση συμπολιτών μας σχετικά με τις Α’ Βοήθειες θα συνεχίσει παρόμοιες δράσεις.

Το Δ.Σ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Όταν μιλάμε για τη σπονδυλική στήλη η παροιμιακή έκφραση «για μια ζωή» μπορεί να εννοηθεί με δύο τρόπους, εξίσου σωστούς και σημαντικούς.

Ο πρώτος είναι ο κυριολεκτικός, καθώς η σπονδυλική μας στήλη καλείται να στηρίξει ολόκληρο το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *