Δευτέρα , 23 Μαΐου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Με μόνιμο προσωπικό ενισχύονται οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας

Με μόνιμο προσωπικό ενισχύονται οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, αλλά και η ίδια η Π.Ε Καρδίτσας στο πλαίσιο της Προκήρυξης 13Κ/2021 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Η προκήρυξη, η οποία αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων Καρδιτσιωτών και δεκάδων χιλιάδων πανελλαδικά, αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.468 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Ειδικότερα στην προκήρυξη περιλαμβάνονται 21 θέσεις στους Δήμους της περιοχής μας και στην Π.Ε. Καρδίτσας η κατανομή των οποίων έχει ως εξής:

Δήμος Αργιθέας: Στο Δήμο Αργιθέας θα προσληφθούν 4 υπάλληλοι με τις εξής ειδικότητες: 1 ΠΕ Διοικητικού, 1 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, 1ΤΕ17 Διοικητικού Λογιστικού και 1 ΤΕ3 Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών.

Δήμος Καρδίτσας: Στο Δήμο Καρδίτσας προβλέπεται μόνο μια θέση ΠΕ Αρχιτεκτόνων.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα προβλέπεται η πρόσληψη επίσης 4 υπαλλήλων των παρακάτω ειδικοτήτων: 1 ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, 1 ΠΕ Διοικητικού, 1 ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και 1 ΤΕ Πληροφορικής.

Δήμος Μουζακίου: 4 υπαλλήλους θα προσλάβει και ο Δήμος Μουζακίου στο πλαίσιο της προκήρυξης: 1 ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, 1 ΠΕ4 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 1 ΠΕ9 Γεωπόνων Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης και 1ΠΕ5 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Δήμος Παλαμά: Στο Δήμο Παλαμά κατανέμονται 3 θέσεις: 1 ΠΕ6 Τοπογράφων Μηχανικών, 1 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών και 1 ΠΕ Οικονομικού Λογιστικού

Δήμος Σοφάδων: Στο Δήμο Σοφάδων προσλαμβάνονται 3 υπάλληλοι: 1 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, 1 ΠΕ Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής και 1 ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού

ΠΕ Καρδίτσας: Τέλος στην ΠΕ Καρδίτσας προβλέπεται η πρόσληψη 2 υπαλλήλων: 1 ΠΕ Γεωτεχνικών Κτηνιάτρων και 1 ΠΕ Γεωτεχνικών- Γεωπόνων.

Να σημειωθεί ότι για τις θέσεις στους Δήμους Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα ισχύει η εντοπιότητα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου στις 08:00 και λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ.

Κωστής Κριτσιάνης

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στην πρόσληψη 130 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με την ειδικότητα ΠΕ Γεωπόνων προχωρά ο ΕΛΓΑ

Στην πρόσληψη 130 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με την ειδικότητα ΠΕ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *