Δευτέρα , 5 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις η Λάρισα τιμά σήμερα με λαμπρότητα την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

-7 π.μ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών με φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Εωθινό από τη μουσική της 1ης Στρατιάς και τη Φιλαρμονική του Δήμου Λάρισας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

-8 π.μ.: Επίσημη έπαρση σημαίας.

-10:30 π.μ.: Άφιξη επισήμων και έναρξη δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλίου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, σεβ. κ. Ιερώνυμος.
Μετά το τέλος της δοξολογίας και εντός του Ιερού Ναού θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την κ. Πατσιατζή Δέσποινα, θεολόγο του 6ου Γυμνασίου Λάρισας.

-11π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις και εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων.

-11:30 π.μ.: Παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μαθητών και μαθητριών, προσκόπων, οδηγών, Πολιτιστικών Συλλόγων και Τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Όχι από τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στην ανάθεση της ανακύκλωσης σε ιδιώτη στον Δήμο της Ι.Π. Μεσολογγίου

Η διαχείριση και εναπόθεση των σκουπιδιών στον Δήμο της Ι.Π. Μεσολογγίου και στην ευρύτερη περιοχή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *