Κυριακή , 4 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με υπόμνημα 80 σελίδων θα απολογηθεί σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που έβγαζε τις βάρδιες στην Λάρισα

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που έβγαζε τις βάρδιες και τοποθέτησε το μοιραίο τριήμερο τον 59χρονο άπειρο σταθμάρχη στην Λάρισα, όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Με υπόμνημα 80 σελίδων θα απολογηθεί σήμερα ο επιθεωρητής της κυκλοφορίας και θα σταθεί στο γεγονός πως δεν είχε βάλει στο πρόγραμμα μόνο τον σταθμάρχη που έχει συλληφθεί αλλά ακόμη δύο.

Επίσης, φαίνεται πως θα επιμείνει πως το Intercity θα περνούσε την ώρα που ήταν και οι τρεις και πως δεν τον ενημέρωσε κανένας πως υπήρξε πρόβλημα και καθυστέρηση.

Επιπλέον υποστηρίζει πως έβαλε τον σταθμάρχη σε αυτή την βάρδια καθώς είχε όλες τις πιστοποιήσεις για αυτή τη θέση.

Θα διευκρινίσει πως το πρόγραμμα που φτιάχνει αυτός είναι απλώς μία πρόταση.

Στην ουσία λέει ότι εκείνος (ο επιθεωρητής) πρότεινε αλλά δεν όρισε τις βάρδιες, τις οποίες όρισε ο διευθυντής του ΟΣΕ που σκοτώθηκε τη Δευτέρα στο Λαγονήσι.

www.dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Κλειστά τα καταστήματα την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος

  Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας για την αργία του Αγίου Πνεύματος Αργία Αγίου Πνεύματος , …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *