Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε στο Αλεποχώρι – Κλειστός ο δρόμος προς Σχίνο.

Σύμφωνα με το ATnews.gr, το υπ. Περιβάλλοντος έδωσε εντολή να κλείσει ο δρόμος ως τη Δευτέρα 1 Απριλίου, ύστερα από αυτοψία για λόγους ασφαλείας. Και τούτο, επειδή το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη, υπάρχει κίνδυνος νέας κατολίσθησης.

Η Περιφέρεια Δυτικής Αττικής και ο Δήμος Μεγαρέων παρακολουθούν την κατάσταση και συνεργάζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την προστασία των κατοίκων.

O Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Λάμπρου δήλωσε:

«Στο σημείο που έχει γίνει η κατολίσθηση είναι στην αρμοδιότητα Περιφέρειας Δυτικής Αττικής και Δήμου Μεγαρέων. Ο δρόμος Σχοίνος – Αλεποχώρι θα μείνει κλειστός μέχρι την Δευτέρα με εντολή απο το ειδικό κλιμάκιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που έκανε αυτοψία για την προστασία της ανθρώπινης ζωής .

Είμαστε από τις πρώτες ώρες του συμβάν σε επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γκιολή, τον Δήμαρχο κ. Γκιώνη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Πέρρα με το Διευθυντή κ. Μακρίδη, τον Αντιδημάρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Κανάκη ,την αστυνομική διευθυνση Λουτρακιου – Μεγαρων και αντίστοιχα με τις υπηρεσίες του Δήμου Μεγαρέων.

Έγινε αυτοψία απο κλιμάκιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος – Ενέργειας Ε.Α.Γ.Μ.Ε. και θα γίνει νέα αυτοψία Δευτέρα πρωί.

Το φαινόμενο είναι ενεργό και γι αυτό υπάρχει κίνδυνος νέας κατολίσθησης».

www.iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ζέλι Φθιώτιδας: Εκδήλωση “Ψυχική υγεία και υποκειμενική ευημερία”

Στο Ζέλι του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας προγραμματίστηκε ενημερωτική εκδήλωση Εκδήλωση με θέμα  “Ψυχική υγεία και υποκειμενική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *