Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μειωμένη κατά 30% σε σχέση με πέρυσι ήταν η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Καρδίτσας, κατά την θερινή εκπτωτική περίοδο

Μειωμένη κατά 30% σε σχέση με πέρυσι ήταν η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Καρδίτσας, κατά την θερινή εκπτωτική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Δυστυχώς, τονίζει στο KarditsaLive.Net η πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Καρδίτσας κ. Ρούλα Νιάκα, οι προσδοκίες που είχαμε διαψεύστηκαν. Δεν ήταν μεγάλες, συνεχίζει, γιατί ξέραμε πως είναι η οικονομική κατάσταση, αλλά περιμέναμε ότι με την αγορά ανοιχτή και με τις κοινωνικές εκδηλώσεις πραγματικά ελεύθερες μετά από δυο χρόνια περιορισμών, ότι η κίνηση θα ήταν σαφώς μεγαλύτερη.

Η πραγματικότητα όμως αποδείχθηκε διαφορετική, αναφέρει η κ. Νιάκα, καθώς ο κόσμος επέλεξε, μετά από δυο χρόνια στερήσεων, να δαπανήσει κάποια χρήματα για να κάνει διακοπές, έχοντας και στο πίσω μέρος του μυαλού του και το θέμα του κόστους της ενέργειας. Κατ’ επέκταση δεν μπήκε στα καταστήματα και είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση στον εμπορικό κόσμο.

Τώρα, πρόσθεσε, έχουμε το 10ήμερο των προσφορών που ακολουθεί τις εκπτώσεις και ευελπιστούμε ότι αυτό τουλάχιστον θα πάει καλύτερα.

Καταλήγοντας η κ. Νιάκα υπογράμμισε ότι θα πρέπει και η πολιτεία να στηρίξει την μικρομεσαία επιχείρηση γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα χαθούν θέσεις εργασίας και πόλεις όπως η δική μας δεν αντέχουν τέτοιες εξελίξεις.

Π.Κ.

www.karditsalive.net

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

To Newsletter του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας [11/2022]

Το Newsletter του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας – Τεύχος Νοεμβρίου 2022 Στο Newsletter καταγράφονται όλες οι δράσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *