Δευτέρα , 5 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μεσολόγγι: Ανησυχία για το µέλλον της µαρίνας

Στις 2 Μαΐου λήγει και η τελευταία προθεσµία για την ολοκλήρωση του έργου / Κ. Λύρος: «Η Δηµοτική Αρχή έκανε όλες τις ενέργειες για την λύση του προβλήµατος»

Ερώτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με την μαρίνα κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία για το Μέλλον» Παντελής Σκαρμούτσος.

Ο κ. Σκαρμούτσος επισήμανε ότι εδώ και 14 χρόνια η εταιρεία παίρνει παρατάσεις από το Υπουργείο, χωρίς να έχει ακόμη καταφέρει να φτιάξει το έργο. Η τελευταία παράταση λήγει στις 2 Μαΐου 2023, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει το παραμικρό. Επισήμανε δε, ότι όλα αυτά τα χρόνια οι Δημοτικές Αρχές, όχι μόνο δεν έλυσαν το πρόβλημα, αλλά έγιναν μέρος αυτού. Κατά την άποψή του, πρέπει πλέον η εταιρεία να κηρυχτεί έκπτωτη και το έργο να επαναδημοπρατηθεί. Πρότεινε μάλιστα, πριν την δημοπράτηση να γίνουν ενέργειες για τον χαρακτηρισμό του συνόλου του λιμανιού ως τουριστικό, πράγμα που, κατά την γνώμη του, θα έχει καλά αποτελέσματα για τον Δήμο καθώς θα φέρει χρήμα στην περιοχή. Το ερώτημα που απηύθυνε προς τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, ήταν τι προτίθεται να κάνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Απαντώντας ο Δήμαρχος, υπογράμμισε ότι, την παρούσα Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να αγγίξει καμία κριτική για το συγκεκριμένο θέμα, διότι, αφενός δεν υποστήριξε κανενός τα συμφέροντα και αφετέρου έκανε πολλές ενέργειες για την επίλυση του θέματος. Ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις…

www.aixmi-news.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η χαρισματική μορφή του Αγίου Αναστάσιου του Γόρδιου από τα Μεγάλα Βραγγιανά Ευρυτανίας

Από τον Α. Λιακατά Πολλοί από τους Αγίους της Εκκλησίας μας υπήρξαν στα μαύρα χρόνια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *