Σάββατο , 10 Ιουνίου 2023

Μια πολύ σημαντική δωρεά ενός σύγχρονου ιατρικού μηχανήματος παρέλαβε το Νοσοκομείο Καρδίτσας από έναν συμπατριώτη μας

Μια πολύ σημαντική δωρεά ενός σύγχρονου ιατρικού μηχανήματος παρέλαβε το Νοσοκομείο Καρδίτσας από έναν συμπατριώτη μας, ο οποίος θέλησε μ’ αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την μνήμη της μητέρας του, η καταγωγή της οποίας είναι από το Καροπλέσι της Καρδίτσας.

Η «Δωρεά Παναγιώτας Μπέλλου» είναι ένα τελευταίας τεχνολογίας καταγραφικό μηχάνημα για το μικροσκόπιο της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου που δώρισε στη μνήμη της ο γιος της, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί το Νοσοκομείο για την τυπική ολοκλήρωση της δωρεάς και παράδοσης του μηχανήματος, το οποίο ήδη τοποθετήθηκε στο χειρουργείο της Οφθαλμολογικής Κλινικής.

Η Διοικήτρια του κ. Μ. Κουτσιούμπα και ο Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Γ. Κουκουζέλης συναντήθηκαν με τον δωρητή και του εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για τη δωρεά διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο από την Οφθαλμολογική Κλινική που προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε εκατοντάδες συμπολίτες.

Η κ. Κουτσιούμπα σε δηλώσεις της εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη μεγάλη, όπως τη χαρακτήρισε, δωρεά του καταγραφικού μηχανήματος χειρουργικών επεμβάσεων το οποίο, όπως τόνισε, θα βελτιώσει πάρα πολύ τις παρεχόμενες υπηρεσίες, θα βοηθήσει τους ειδικευόμενους για την παρακολούθηση των χειρουργικών επεμβάσεων, καθώς επίσης και για τις εργασίες και τα συνέδρια και εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του Νοσοκομείου προς το δωρητή και την αείμνηστη μητέρα του.

.Θερμές ευχαριστίες για τη δωρεά απηύθυνε και η Δ/ντρια της Οφθαλμολογικής Κλινικής κ. Μαρκούση, η οποία δεν έκρυβε την χαρά και την ικανοποίησή της για την παραλαβή του μηχανήματος που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την μονάδα.

Να σημειωθεί ότι ο δωρητής – ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά και με ιδιαίτερη σεμνότητα να φωτογραφηθεί ο ίδιος με το μηχάνημα, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί και το όνομά του– ήρθε σε επαφή με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου της Καρδίτσας τον περασμένο Δεκέμβριο γνωστοποιώντας την επιθυμία του να προχωρήσει σε μια δωρεά καλύπτοντας κάποια ανάγκη του ιδρύματος της ιδιαίτερης πατρίδας της μητέρας του, απογοητευμένος και από τη γραφειοκρατία που συνάντησε στην προσπάθειά του να κάνει μια αντίστοιχη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γ. Γεννηματάς».

.Η διάθεση συνεργασίας και η ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση που βρήκε αρχικά από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου στην πρότασή του, καθώς και η μετέπειτα επικοινωνία του και με την Δ/ντρια της Οφθαλμολογικής Κλινικής τον έκανε να προχωρήσει στη δωρεά του μηχανήματος πεπεισμένος ότι θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και ολοκληρώνοντας σήμερα την παράδοσή του δεν έκρυψε τη συγκίνησή του βλέποντας την διακριτική πινακίδα που τοποθετήθηκε από τη Διοίκηση, «τιμής ένεκεν» στην είσοδο του Οφθαλμολογικού Εξωτερικού Ιατρείο με το όνομα της δωρήτριας μητέρας του.

Κωστής Κριτσιάνης

www.karditsalive.net

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καινούργιο Φθιώτιδας: Έναρξη της θερινής κατασκηνωτικής περιόδου

Πρόσκληση εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών για το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *