Σάββατο , 25 Ιουνίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Μια βόλτα στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας αποδεικνύεται πολύτιμη, για να μάθει ο επισκέπτης την πόλη

Μια βόλτα στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας που βρίσκεται στην κορυφή σχεδόν του λόφου του Μεζούρλου αποδεικνύεται πολύτιμη όχι μόνο για τα εκθέματα εντός του κτιρίου αλλά και για τις πληροφορίες που μπορεί να μάθει κάποιος επισκέπτης της Λάρισας για την πόλη.

Αυτό γίνεται μέσα από τον Διαδραστικό Χάρτη που βρίσκεται στην είσοδο του μουσείου εδώ και αρκετούς μήνες και είχε εγκαταστήσει το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής – Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

Πλέον και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων οι επισκέπτες του μουσείου γίνονται ολοένα και περισσότεροι με αποτέλεσμα να το γνωρίζουν ακόμα καλύτερα. Ο Διαδραστικός χάρτης παρουσιάζει στον επισκέπτη πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο για σημεία αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Λάρισας.

Ο Χάρτης παρέχει τις πληροφορίες σε ελληνικά και αγγλικά, ενώ παράλληλα προτείνει διαδρομές μέσα στην πόλη και έχει τη δυνατότητα να αποστείλει πληροφοριακό υλικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση του επισκέπτη.

www.larissanet.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Η πιο art εκδοχή της Γυμναστικής με υπογραφή …Εν Κινήσει!!! [ΦΩΤΟ]

Το “Εν Κινήσει” μας ταξίδεψε σε ένα παραμυθένιο κόσμο με χορό και μελωδίες! Μία απολαυστική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *