Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μηχανοκίνητη πορεία από Τρικαλινούς ενάντια στον καρκίνο του προστάτη

Μηχανοκίνητη πορεία ενάντια στον καρκίνο του προστάτη, με ασυμβίβαστους αναβάτες, πραγματοποιήθηκε χθες από τον Βόλο προς τα Καλά Νερά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Distinguished Gentleman’s Ride”.

Δεκάδες vintage μηχανές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, συγκεντρώθηκαν μπροστά από το κτίριο Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τους αναβάτες να μαρσάρουν ενάντια στον καρκίνο του προστάτη και υπέρ της ψυχικής υγείας των ανδρών.

Μάλιστα στην πορεία συμμετείχαν και αρκετοί Τρικαλινοί στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Προστάτη και την Ψυχική υγεία των Ανδρών.

Το μοτοσικλετιστικό event ξεκίνησε από την Αυστραλία το 2010 και σήμερα έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια διοργάνωση, που υλοποιείται σε 600 πόλεις 90 χωρών.
Ονομάζεται Distinguished Gentleman’s Ride και απευθύνεται στους αναβάτες των περίφημων κλασικών μηχανών. Πρόκειται για ένα κίνημα που δημιουργήθηκε μέσα από τη φωτογραφία του Don Draper στη σειρά «Mad Men», όπου ο πρωταγωνιστής οδηγεί μια κλασική μοτοσυκλέτα, φορώντας το καλύτερο κοστούμι του.

Σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για καλό σκοπό, ενάντια στον καρκίνο του προστάτη και υπέρ της ψυχικής υγείας των ανδρών.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σαν σήμερα το ναυάγιο του “Εξπρές Σάμινα” – Ο ήρωας της Φθιώτιδας, Βασίλης Ραχούτης…

Ο ήρωας, στρατιώτης πεζικού, Βασίλης Ραχούτης στις 26 Σεπτεμβρίου 2000 έχασε την ζωή του στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *