Δευτέρα , 17 Ιανουαρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Μόλις 9 από τους 27 του δημοτικού συμβουλίου Δωρίδος έχουν προσκομίσει στο προεδρείο πιστοποιητικό εμβολιασμού

Μία δυσάρεστη έκπληξη επεφύλαξε η αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δωρίδος. Αυτό ήταν το γεγονός ότι μόλις 9 από τους 27 συμβούλους που αποτελούν τα μέλη της δημοτικής αντιπροσωπείας έχουν προσκομίσει στο προεδρείο του συμβουλίου πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το θέμα ανέκυψε όταν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ζήτησε εκ νέου την επιστροφή στις διά ζώσης συνεδριάσεις. Τη “φόρα” όμως στον Τάσο Φλώρο έκοψε η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Η Πέννυ Σπυροπούλου ενημέρωσε το Σώμα ότι μόλις εννιά από το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου Δωρίδος έχουν προσκομίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού στο προεδρείο, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των δημοτικών υπαλλήλων εδώ και ένα μήνα!

Γεγονός που, όπως τόνισε, καθιστά αδύνατη τη δια ζώσης διενέργεια των συνεδριάσεων της δημοτικής αντιπροσωπείας.

Το θέμα καυτηρίασε και ο Δήμαρχος Δωρίδος. “Η πραγματικότητα αυτή δεν μας περιποιεί καμία τιμή! Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι μόνο 9 σύμβουλοι είναι εμβολιασμένοι”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπεντζώνης και ζήτησε από τα μέλη που δεν έχουν προσκομίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης να το προσκομίσουν, καθώς ακολουθούν κρίσιμες συνεδριάσεις, όπως ο προϋπολογισμός.

Το ίδιο ζήτησε και ο Τάσος Φλώρος, δηλώνοντας ότι ο ίδιος, όπως και Γιώργος Καπεντζώνης, είναι εμβολιασμένος, όπως και ο Θάνος Ασημάκης, ο οποίος σημείωσε πρόσθετα ότι με 14 παρόντες συμβούλους μπορεί να γίνει δια ζώσης συνεδρίαση, καθώς θα υπάρχει απαρτία…

www.fokidanews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Αναβάθμιση του Σταδίου της Καλαμπάκας

Έργο 150.000€ που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας νέο αθλητικό έργο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *