Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μονάδα Ανακύκλωσης Αυτοκινήτων στο Μεσολόγγι που δέχεται τα παλιά οχήματα και αναλαμβάνει την οριστική τους διαγραφή

Υπάρχει πλέον στο Μεσολόγγι Μονάδα Ανακύκλωσης Αυτοκινήτων που δέχεται τα παλιά οχήματα και αναλαμβάνει την οριστική τους διαγραφή.

Ο Χρήστος Αποστολόπουλος, ο υπεύθυνος της μονάδας φροντίζει για όλα τα διαδικαστικά, ώστε ο ιδιοκτήτης να γλυτώνει την γραφειοκρατική ταλαιπωρία.

Το σημαντικότερο είναι ότι με την μεταφορά των παλιών και συνήθως εγκαταλελειμμένων οχημάτων, στο Κέντρο Ανακύκλωσης πρώτα γίνεται η απορρύπανση. Οι τεχνικοί της Μονάδας απαλλάσσουν το όχημα από όλα τα υγρά, δηλαδή, λάδια, καύσιμα, υγρά φρένων κλπ., και στην συνέχεια, αφού αφαιρέσουν τυχόν χρήσιμα ανταλλακτικά οδηγούν το κουφάρι σε ένα μηχάνημα συμπίεσης ώστε να πάρει τον δρόμο για το χυτήριο.

Όσα οχήματα έχουν χρήσιμα ανταλλακτικά ο ιδιοκτήτης έχει και όφελος αφού θα πάρει κάποιο αντίτιμο, δεδομένου ότι το κέντρο θα τα χρησιμοποιήσει.

Με απλά λόγια όποιος έχει ένα παλιό αυτοκίνητο το οποίο δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί μπορεί να απευθύνεται στο Κέντρο Ανακύκλωσης Μεσολογγίου «Αποστολόπουλος» που βρίσκεται στην παλιά εθνική οδό στην θέση «Τρία Δέντρα», ώστε να μεταφερθεί εκεί και να πάψει να αποτελεί εστία μόλυνσης για την περιοχή που βρίσκεται, αφού ως γνωστόν αρκετά παλιά οχήματα παραμένουν στην ίδια θέση για πολλά χρόνια συγκεντρώνοντας σκουπίδια, ερπετά και τρωκτικά.

Το εν λόγω Κέντρο μπορεί να συνεργαστεί και με τον Δήμο ώστε να μαζέψει τα παλιά αυτοκίνητα, όχι μόνο για να μην αποτελούν εστία μόλυνσης, αλλά και για να απελευθερωθούν θέσεις στάθμευσης και παράλληλα να είναι καλύτερη η εικόνα των δρόμων.

Πρόκειται για μια πιστοποιημένη μονάδα που πληροί όλες τις προδιαγραφές που ορίζει ο σχετικός νόμος και είναι πολύ σημαντικό για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή που έχει πλέον που να διαθέσει τα χαλασμένα, παλιά αυτοκίνητα.

www.aixmi-news.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οι τοποθετήσεις της παράταξης “Στερεά Υπεροχής” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας 

Η “Στερεά Υπεροχής” για τη συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Στην πρώτη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *