Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μπροστά στον Λ. Μαυρογιάννη ο δήμαρχος Βόλου καταγράφεται ως βρώμικο πολιτικό σκουπίδι που σύντομα θα το σαρώσει η ιστορία και θα το ρίξει στην πολιτική χωματερή που έχει για αυτά τα πολιτικά κατακάθια

Μετά την εμετική επίθεση Αχιλλέα Μπέου απέναντι στον γιατρό, κ. Λεωνίδα Μαυρογιάννη, που τον αποκάλεσε «κοπρίτη» και «πολιτικό απατεώνα», θέση πήρε και ο πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, κ. Ευθύμης Τσάμης.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει « Αίσχος και ντροπή για όσες και όσους στηρίζουν και ανέχονται τον χυδαίο και φασίστα δήμαρχο Βόλου, τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της Ελλάδας, τον μεγαλύτερο πολιτικό κοπρίτη της χώρας. Στηρίζω και πρέπει όλοι να στηρίζουν όσες και όσους δέχονται τις αήθεις επιθέσεις αυτού του χυδαίου τύπου.

Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τον αγαπητό φίλο και εξαιρετικό συνάδελφο Λεωνίδα Μαυρογιάννη , ο οποίος έχει τιμήσει σε απόλυτο βαθμό την Ιατρική Επιστήμη, τον Ιατρικό Σύλλογο (συνυπήρξαμε επί πολλών ετών στο Δ.Σ. του Ι.Σ.Μ. αυτός ως πρόεδρος και εγώ ως γενικός γραμματέας), αλλά και τον δήμο Βόλου, ως δημοτικός σύμβουλος και ως αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. Μπροστά στον Λ. Μαυρογιάννη ο δήμαρχος Βόλου καταγράφεται ως βρώμικο πολιτικό σκουπίδι που σύντομα θα το σαρώσει η ιστορία και θα το ρίξει στην πολιτική χωματερή που έχει για αυτά τα πολιτικά κατακάθια.

Είναι αυτονόητο ότι η απόλυτη στήριξή μου αυτή προς τον Λ.Μαυρογιάννη ισχύει και σε περίπτωση που προσφύγει δικαστικά εναντίον του δημάρχου Βόλου για τις χυδαιότητες και τις προσβολές που εξαπέλυσε εναντίον του».

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γιάννης Σαρακιώτης: «Συνεχίζεται για δεύτερη τετραετία η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων από τη Ν.Δ.»

  Αναφορικά με την ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου από τους Βουλευτές της Ν.Δ. και μόνο, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *