Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Χρήστος Κακαβάς είναι ο νέος επικεφαλής στην μείζωνα αντιπολίτευση του Δήμου Καρπενησίου

Αλλαγή σκυτάλης σημειώθηκε στον επικεφαλής της μείζωνας αντιπολίτευσης του Δήμου Καρπενησίου.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση του συνδυασμού “Αλλαγή Πορείας” μετά από απόφαση της δημοτικής ομάδας αποφασίστηκε,από κοινού να τεθεί νέος επικεφαλής ο κ.Χρήστος Κακαβάς σε αντικατάσταση του προηγούμενου κ.Δημήτρη Λερογιάννη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Αγαπητοί συνδημότες, σας ενημερώνουμε ότι ο συνδυασμός Αλλαγή Πορείας θα συνεχίσει ως έχει μέχρι τις αυτό-διοικητικές εκλογές του 2023. Επιθυμούμε να υπηρετήσουμε τον τόπο με την αφοσίωση με την οποία τον υπηρετήσαμε έως σήμερα με σκοπό πάντα την ευημερία, την ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας του τόπου και των ανθρώπων του.

Στις επόμενες αυτό-διοικητικές εκλογές και μετά από απόφαση της δημοτικής μας ομάδας επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι ο Χρήστος Κακαβάς. Στην ομάδα μας, η οποία θα διατηρήσει τα ανεξάρτητα και υπερκομματικά χαρακτηριστικά της, θα υπάρχουν άνθρωποι που ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το όραμα για την ανάδειξη και αναζωογόνηση του Δήμου μας πραγματικότητα. Λειτουργώντας με αξιοκρατία, διαφάνεια και με προσήλωση στις αξίες της συνεργασίας και της συνέπειας στην εντολή των πολιτών μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Πόσοι συμπολίτες μας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό σε μία μέρα

Την Παρασκευή 25/11/2022, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι–rapid tests για κορονοϊό  στην Λαμία Οι δωρεάν δειγματοληψίες έγιναν από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *