Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Δ. Καρπενησίου προέβη στην απευθείας ανάθεση για την «Προμήθεια εξοπλισμού για τις δράσεις-εικαστικά εργαστήρια του Μουσείου Βουνού Δ. Καρπενησίου»

Μία σειρά από δράσεις και εικαστικά εργαστήρια πρόκειται να πραγματοποιήσει το Μουσείο Βουνού του Δήμου Καρπενησίου, στα πλαίσια των Γιορτών Δάσους 2021.

Σκοπός των δράσεων αυτών είναι η ανάδειξη του συγκεκριμένου μουσείου, αλλά και η γνωριμία των επισκεπτών με τη μαγεία της φύσης, μέσα από τα εργαστήρια που θα υλοποιηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης του Καρπενησίου.

Για τον κατάλληλο εξοπλισμό των εργαστηρίων ο Δήμος προέβη στην απευθείας ανάθεση για την «Προμήθεια εξοπλισμού για τις δράσεις-εικαστικά εργαστήρια του Μουσείου Βουνού Δήμου Καρπενησίου» στην επιχείρηση «ΓΑΒΡΙΗΛ Β. ΤΕΚΤΕΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε» συνολικού ποσού 317,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σύμφωνα με την οικονομική προσφορά του.

Η αγορά αυτή αφορά ένα μίνι σπιτάκι πουλιών papierMache. Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή τιμολογίου από τον προμηθευτή και την προσκόμιση των νόμιμων δικαιολογητικών.

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το βραβευμένο πρόγραμμα «Βασιλοτροφία» από Περιφέρεια Θεσσαλίας και Οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»

Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του βραβευμένου προγράμματος «Βασιλοτροφία» που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Οργανισμός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *