Σάββατο , 2 Ιουλίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ο Δήμος Λαρισαίων συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα στη Διεθνή Διάσκεψη ACT Now Mayors’ Conference που υλοποιήθηκε στη Στουτγκάρδη

Ο Δήμος Λαρισαίων συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα στη Διεθνή Διάσκεψη ACT Now Mayors’ Conference που υλοποιήθηκε στη Στουτγκάρδη στις 8-10 Μαΐου 2022. Τη Διάσκεψη διοργάνωσε το Ινστιτούτο Innovation in politics και συμμετείχαν πάνω από 150 Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι οργανισμών και τοπικών φορέων από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, ανταλλάσσοντας καλές πρακτικές, εμπειρίες και σκέψεις για το μέλλον των τοπικών κοινωνιών με έμφαση στον πόλεμο της Ουκρανίας την Κλιματική Αλλαγή τις σύγχρονες προκλήσειςκαι κινδύνους για την Δημοκρατία.

Το Δήμο Λαρισαίων εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Δημήτρης Δεληγιάννης ενώ την τοπική ομάδα – Local Lab εκπροσώπησε η κ. Ευη Ευαγγέλου. Η συμμετοχή του Δήμου είναι συνέχεια της ανάδειξης της πόλης μας ως φιναλίστ για τα βραβεία πολιτικής καινοτομίας στο πεδίο της εκπαίδευσης με το Πανεπιστήμιο των Πολιτών αλλά και της σημαντικής δουλειάς που έχει προηγηθεί από την ομάδα του τριήμερου εργαστηρίου Local Lab #actnowlocal με θέμα την εφαρμογή του ΣΒΑΚ στην πόλη και τις επιπτώσεις των αλλαγών στους κατοίκους, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης ο κος Δεληγιάννης αναφέρθηκε στις αλλαγές στην πόλη μας και το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, το δημόσιο διάλογο που αναπτύχθηκε, την ευθύνη του πολίτη και το ρόλο των νέων ως παράδειγμα τοπικής παρέμβασης.

Η Λάρισα της Καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αυτοκίνητο… έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της Λάρισας

Τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Παρασκευής στην οδό Ολύμπου, στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *