Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Δήμος Ναυπακτίας παρέλαβε το νέο υπερσύγχρονο γκρέιντερ που εξασφάλισε μέσω χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, αξίας 320.000 ευρώ.

Ο Δήμος Ναυπακτίας παρέλαβε το νέο υπερσύγχρονο γκρέιντερ που εξασφάλισε μέσω χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, αξίας 320.000 ευρώ.
Με το νέο αυτό μηχάνημα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ενισχύεται σημαντικά η επιχειρησιακή δυνατότητα του δήμου και οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, καθώς θα χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων, συμβάλλοντας στον αποχιονισμό των δρόμων και όχι μόνο.

Με δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κ. Θωμάς Κοτρωνιάς σημείωσε:

«Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική προσθήκη στο στόλο του Δήμου Ναυπακτίας. Θυμίζουμε ότι ο δήμος μας τα τελευταία χρόνια έχει ενισχυθεί με συνολικά οκτώ νέα οχήματα, όχημα πλύσης, απορριμματοφόρα και γερανοφόρο, που εξασφαλίσαμε μέσω χρηματοδοτήσεων και αντισταθμιστικών οφελών.

Βασικός σκοπός μας παραμένει η κάλυψη των καθημερινών και εκτάκτων αναγκών μας και ταυτόχρονα η ασφάλεια των εργαζομένων μας, η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους συντήρησης και λειτουργίας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εγκαίνια για τα νέα γραφεία της Π.Ε. Φωκίδας στο Ευπάλιο Δωρίδας

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός εγκαινίασε τα νέα γραφεία της Π.Ε. Φωκίδας στο Ευπάλιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *