Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Κώστας Γαβράς υπέρ Βαρουφάκη “αδειάζει” τον Τσίπρα – “Πρόδωσε το λαό μετά το δημοψήφισμα”

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο Κώστας Γαβράς, απαντώντας στα δημοσιεύματα που το θέλουν σε πολιτική συστράτευση με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖA- Προοδευτική Συμμαχία.

«Μαθαívω óτι µoυ αποδίδεται πολιτική συστράτευση µε τον κ. Αλέξη Τσίπρα. Πάvτα απέφευγα vα πω στους ψηφοφόρους ποιον vα ψηφίσoυv, στηv Ελλάδα ή αλλού. Αv έτσι ερµηvεύτηκαv τα λόγια µoυ, τα μετανιώνω. Δεv ήταv αυτή η πρóθεσή µoυ. Ίσως εκφράστηκα κακώς, ασαφώς, αvεπαρκώς. Ή τα λóγια µoυ παρερµηvεύτηκαv. Εvvooύσα óτι o κ. Τσίπρας µπoρεí vα vικήσει τov κ. Μητσoτάκη στις εκλογές. Για µέvα, o Τσίπρας θα παραμείνει αυτός που πρóδωσε τov ελληνικό λαό µετά τo Δηµoψήφισμα, µε τη βoήθεια της Δεξιάς».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ίδιος προσθέτει ότι «στο σημερινό πλαίσιο, βλέπω μόνο ένα σύγχρονο, ριζοσπαστικό, συνεκτικό πολιτικό πρόγραμμα που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα κοινωνικά προβλήματα της Ελλάδας. Και πολύ πιο πέρα, σ’ έvαv κóσµo πoυ oδηγείται σε πολλαπλές καταστροφές. Αυτό είναι το πολιτικό πρόγραμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Η παρούσα δήλωση δεν αποτελεί κάλεσμα σε ψήφο, αλλά κάλεσμα για ενημέρωση. Με αυτή την έννοια, πρόκειται για πρόσκληση εμπνευσμένη από το δικό του βιβλίο, στο οποίο βασίστηκε η ταινία που σκηνοθέτησα «Ενήλικες στην Αίθουσα», με την οποία ανιχνεύω τις ακρότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την υποταγή των Ελλήνων πολιτικών».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εφημερίδα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γαβράς φερόταν να δήλωνε ότι η μόνη ελπίδα για να σωθεί ο τόπος είναι «η νίκη του Τσίπρα στις εκλογές καθώς δεν υπάρχει άλλη λύση».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κίνα: Βγήκαν τα τανκς στους δρόμους για τις αντιδράσεις κατά της πολιτικής της «μηδενικής COVID»

Ανησυχία προκαλεί η εμφάνιση των τανκς στους δρόμους πόλεων της Κίνας, όπως η Σανγκάη, η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *