Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο μαθητής της Α΄ Λυκείου του ΓΕΛ Ψαχνών Χρήστος Ανέστης είναι ανάμεσα στους μαθητές που βραβεύτηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

Ο μαθητής της Α΄ Λυκείου του ΓΕΛ Ψαχνών Χρήστος Ανέστης είναι ανάμεσα στους μαθητές, που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και βραβεύτηκαν, την Δευτέρα 20 Μαρτίου, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών.

Ο μαθητής έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό με Τίτλο “4ες Διαστημικές Εικόνες και Καλλιτεχνική έκφραση”. Ουσιαστικά συνδύασε Φυσική και Αστρονομία, στοιχεία με τα οποία έχει ιδιαίτερη ενασχόληση. Ως θέμα της συμμετοχής του ήταν η Έκλειψη.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον διευθυντή του Γενικού Λυκείου Ψαχνών Ανδρέα Καπεντζώνη, τονίζονται τα εξής:

“Το προσωπικό του ΓΕΛ Ψαχνών, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον μαθητή του Ανέστη Χρήστο, για την 1η Θέση στον Τομέα Καινοτομίας , να ευχαριστήσει τόσο τους γονείς του όσο και τον Συντονιστή και επιβλέποντα Καθηγητή Φυσικής, κο Κουντούρη Κωνσταντίνο για την στήριξη που πρόσφερε στον μαθητή, αλλά και την Ε.Ε.Φ. για τις ευκαιρίες που δίνει στους νέους, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.”

www.egnomi.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων στη Χίο [ΒΙΝΤΕΟ]

  Άγνωστο προς το παρόν  γιατί συνέβη η σύγκρουση… Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση παροχής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *