Κυριακή , 1 Οκτωβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σπυρίδων Κίντζιος, βρέθηκε στο Καρπενήσι για τριήμερη επίσκεψη.

Αρχικά επισκέφτηκε το Τμήμα Δασοπονίας Καρπενησίου που υπάγεται στο Γεωπονικό Αθηνών όπου έγινε γενική εποπτεία των εγκαταστάσεων, ενώ συζήτησε με το διοικητικό προσωπικό και τα μέλη ΔΕΠ για θέματα που απασχολούν την εξέλιξη του τμήματος. Παράλληλα συζήτησε με τους φοιτητές για φοιτητικά θέματα που τους απασχολούν αλλά και για την αξιολόγηση του τμήματος. Στην επίσκεψή του αυτή που διήρκησε από το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι και το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη 15 Μαρτίου, συνοδευόταν από τον Αντιπρύτανη κ. Φλεμετάκη.

Την Τρίτη το μεσημέρι συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ευρυτανίας Αριστείδη Τασιό στο γραφείο του, όπου στη συζήτησε συμμετείχε και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης αλλά και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Καλαντζή. Ο κ. Τασιός ανέφερε μετά τη συνάντηση:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε τον Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σπυρίδων Κιντζιο. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Ευρυτανίας, μας δόθηκε η ευκαιρία να εξετάσουμε θέματα όπως η εξέλιξη του έργου της φοιτητικής εστίας, η αναβάθμιση και εξωστρέφεια της σχολής στο Καρπενήσι καθώς και ερευνητικά αντικείμενα που θα μπορούσε το ΓΠΑ να στηρίξει στην Περιφέρεια μας».

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Lamia Art Festival – Μια γιορτή τέχνης στην πόλη της Λαμίας

  Ανακοίνωση από τον Δήμο Λαμιέων Το Lamia Art Festival είναι εδώ και μας φέρνει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *