Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας “Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ” συμμετείχε στην 32η Αμφικτιονία

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας “Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ” συμμετείχε στην 32η Αμφικτιονία η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα από 30 Σεπτεμβρίου έως και 2 Οκτωβρίου 2022 από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ( ΠΟΣΕΑ ) και την απόλυτη στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας “Αγία Ειρήνη ” και τον Διοικητή αυτού κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη .

Η συμμετοχή ήταν πολυπληθής και η παρακολούθηση διαρκής . Το Επιστημονικό πρόγραμμα των διακεκριμένων και εκλεκτών εισηγητών καθήλωσε τους συνέδρους . Απαντήθηκαν καίρια ερωτήματα που αφορούν κυρίως στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σταθμοί αιμοδοσίας , οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών και οι πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς ειδικά τους θερινούς μήνες και τις περιόδους των εορτών , καθώς και στα νέα δεδομένα που προκύπτουν διαρκώς για την συλλογή του αίματος ,

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις τιμητικές διακρίσεις προς τους ανθρώπους και τους φορείς που επί σειρά ετών προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για την ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας στη χώρα μας .

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 με τις τοποθετήσεις των συλλόγων μελών της ΠΟΣΕΑ . με την έκδοση του ψηφίσματος των εργασιών και την έγκριση αυτών .

Στο αποχαιρετιστήριο λόγο ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστος Πρωτόπαππας έκλεισε με την ελπίδα να αναγνωρίσει η πολιτεία το πολύτιμο έργο της Ομοσπονδίας προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα τόσο της Ομοσπονδίας όσο και των Συλλόγων Μελών της.

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 1/12/2022 από τον Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων

Ο Ερυθρός Σταυρός στα Τρίκαλα υπήρξε πρωτοπόρος στην οργάνωση προγραμμάτων αιμοδοσίας. Ήταν ανέκαθεν δίπλα σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *