Σάββατο , 10 Ιουνίου 2023

Ο Βόλος έχει γεμίσει αδέσποτα και τον τελευταίο καιρό τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δραματικά

Ο Βόλος έχει γεμίσει αδέσποτα και τον τελευταίο καιρό τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δραματικά, με αδέσποτες γάτες και σκυλιά να γεννούν και να φέρνουν στον κόσμο κι άλλα αδέσποτα και ο κύκλος αυτός να μην έχει σταματημό. Τα ζωντανά προσπαθούν να επιβιώσουν στους δρόμους κι ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι φιλόζωοι, οι οποίοι τα ταΐζουν και τους δίνουν νερό.

Όμως το πρόβλημα είναι πάρα πολύ έντονο και οι κάτοικοι διαφόρων συνοικιών παραπονιούνται για δεκάδες αδέσποτα, που σχηματίζουν αγέλες και στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν, τρομοκρατούν άθελά τους τους κατοίκους.

Το πρόβλημα των αδέσποτων είδαν από κοντά και δεκάδες περιπατητές που αυτές τις ημέρες έκαναν την βόλτα τους στην Γορίτσα και μετέφεραν στο magnesianews.gr ότι ο λόφος στην πόλη έχει γεμίσει αδέσποτα. Είναι καιρός ο Δήμος, που φέρει την ευθύνη των αδέσποτων να σταματήσει να κλείνει τα μάτια και να καταρτίσει ένα σχέδιο για την φροντίδα τους.

Δεν μπορεί να στηρίζεται σε μερικές δεκάδες φιλόζωων που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να βοηθήσουν τα παρατημένα σκυλάκια και γατάκια, με δικά τους έξοδα. Η ευθύνη είναι δική του. Ας την αναλάβει.

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καινούργιο Φθιώτιδας: Έναρξη της θερινής κατασκηνωτικής περιόδου

Πρόσκληση εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών για το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *