Δευτέρα , 20 Σεπτεμβρίου 2021
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής,  απένειμε τα πτυχία κατά την Ορκωμοσία των Μονίμων Λοχιών Τάξης 2021στα Τρίκαλα

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής,  απένειμε τα πτυχία κατά την Ορκωμοσία των Μονίμων Λοχιών Τάξης 2021 «Επιλοχίας (ΠΖ) Δημήτριος Ίτσιος», στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), στα Τρίκαλα.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρυσόστομου, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση. Συνολικά ορκίστηκαν 178 Μόνιμοι Λοχίες από την Ελλάδα και 16 από την Κύπρο.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας απέδωσε τιμητική πλακέτα στους παρόντες συγγενείς του Ήρωα Δημήτριου Ίτσιου, ο οποίος θυσιάστηκε για την Πατρίδα στη Μάχη των Οχυρών, τον Απρίλιο του 1941.

Κατά την παραμονή του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε την εξέλιξη των έργων που πραγματοποιούνται στη ΣΜΥ. Επισκέφθηκε το υπό κατασκευή κτήριο εστιατορίων, δωρεά της Κυπριακής Κυβέρνησης, τις καινούργιες αίθουσες διδασκαλίας, δωρεά του Ομίλου Λάτση και τον νέο πύργο αναρρίχησης.

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Πάνω από 3.940.000€ στους δικαιούχους της Κρατικής Αρωγής

Για την πίστωση ποσού συνολικού ύψους 3.946.104,78 ευρώ σε 717 δικαιούχους της Κρατικής Αρωγής, ενημερώνει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *