Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Οι «Φρουροί» των δασών στο παραλιακό κομμάτι της Π.Ε. Λάρισας

Έχουν τα μάτια τους «ανοιχτά» κάθε ώρα και στιγμή. Κοιτάζουν από το Ρακοπόταμο ως και το Στόμιο. Από την Αγιά ως και τη Μελιβοία και από εκεί ως τη θάλασσα.

Είναι οι «Φρουροί» των δασών στο παραλιακό κομμάτι της Π.Ε. Λάρισας και αποτελούν μέλη του πυροσβεστικού κλιμακίου της Αγιάς. Πυροσβέστες έτοιμοι να επέμβουν ανά πάσα στιγμή για να μπορέσουν να διαφυλάξουν ότι πιο πολύτιμο έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας. Τη φύση…

Προ ημερών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λάρισας Βασίλης Καραλής πραγματοποίησαν, σύσκεψη με τους δασάρχες της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με σκοπό την εντατικοποίηση των μέτρων πρόληψης πυρκαγιών, μεσούσης της αντιπυρικής περιόδου, σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων του ΣΟΠΠ της Π.Ε. Λάρισας που συνεδρίασε στα τέλη Απριλίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δασών Λάρισας Αντώνης Τσαρούχας, οι δασάρχες Λάρισας Αστέριος Γκάτσικος, Ελασσόνας Χρήστος Αναστόπουλος, Αγιάς Δήμητρα Κατσικάτσου και από το Τμήμα Προστασίας Δασαρχείου Λάρισας η Αναστασία Μπάκαβου.

www.larissanet.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

37χρονη γέννησε ενώ ήταν σε κώμα! Δεν έχει γνωρίσει ακόμα την κόρη της

Μία ακόμη απίστευτη ιστορία! Μετά από δέκα ολόκληρους μήνες, ξύπνησε και άνοιξε τα μάτια της, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *