Κυριακή , 3 Μαρτίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Οι κτηνοτρόφοι Μαγνησίας δεν ξεγελιούνται με δήθεν ενισχύσεις

Η ομοσπονδία κτηνοτρόφων και κτηνοτροφικών συλλόγων Θεσσαλίας εξέτασε τα μέτρα στήριξης που ανακοινώσε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και τοποθετείται σε ότι αφορά την ενίσχυση για τις ζωοτροφές με 7% επί του τζίρου για το πρώτο τρίμηνο (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο) του 2022.

Αισθανόμαστε πικρία και απογοήτευση γιατί το υπουργείο με αυτή την ανακοίνωση του 7% θεωρεί πως μας ενισχύει για την αγορά των ζωοτροφών.
«Κύριε υπουργέ μας απαξιώνει να ανακοινώνετε κάτι τέτοιο και να περιμένετε να το δεχτούμε. Θα πρέπει να ξέρετε κύριε υπουργέ πως οι κτηνοτρόφοι δεν ξεγελιούνται με δήθεν ενισχύσεις. Το 7 % επί του τζίρου που ανακοινώσατε δεν αποτελεί ενίσχυση αλλά κοροϊδία προς τους κτηνοτρόφους. Ζητάμε να εξασφαλίσετε ένα σημαντικό και σοβαρό ποσό που να ανταποκρίνεται σε πραγματική ενίσχυση και να το μοιράστε στους κτηνοτρόφους βάση ΟΣΔΕ», αναφέρουν οι κτηνοτρόφοι σε ανακοίνωση.

Καταλήγοντας τονίζουν ότι λυπούνται και αναρωτιούνται μήπως ήρθε η ώρα να απευθυνθούν στον Πρωθυπουργό για την επίλυση των προβλημάτων τους.

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υποβολή αιτήσεων ζημιάς σε έγγειο κεφάλαιο

  Ανακοίνωση σχετικά με την υποβολή αιτήσεων ζημιάς σε έγγειο κεφάλαιο   Ενημέρωση για υποβολή αιτήσεων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *