Σάββατο , 10 Ιουνίου 2023

Οι μαθητές του 1ου Προτύπου ΓΕΛ Χαλκίδας απομάκρυναν τα πλαστικά σκουπίδια, τις πλαστικές σακούλες, τα μπουκάλια και άλλα ανεπιθύμητα αντικείμενα στην περιοχή «Σουβάλα»

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου Προτύπου ΓΕΛ Χαλκίδας καθάρισαν την παραλία στην περιοχή «Σουβάλα» στην Χαλκίδα την Τρίτη 16 Μαΐου 2023, στο πλαίσιο του Περιβαλλοντικού Προγράμματος του δήμου Χαλκιδέων ’’Καθαρισμός των ακτών’’ στο οποίο μετέχει το σχολείο, με υπεύθυνους καθηγητές τους κ. Γιώργο Τζάνη, Ζωή Μπούρου, Εύη Αθανασίου και Θανάση Καράμπελα.

Ο καθαρισμός των ακτών από τους μαθητές του 1ου Προτύπου ΓΕΛ Χαλκίδας είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία που συνδυάζει την περιβαλλοντική ευαισθησία και τον εθελοντισμό. Η συμμετοχή σε μια τέτοια δραστηριότητα δείχνει την επιθυμία των παιδιών να συμβάλουν στη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς των ακτών.

Οι μαθητές απομάκρυναν τα πλαστικά σκουπίδια, τις πλαστικές σακούλες, τα μπουκάλια και άλλα ανεπιθύμητα αντικείμενα.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Πάνος δήλωσε: Από το πρώτο πρότυπο Λύκειο ομάδα μαθητών απέδειξαν έμπρακτα για άλλη μια φορά την περιβαλλοντική τους ευαισθησία. Πραγματοποίησαν με την υποστήριξη του Δήμου περιβαλλοντική δράση με θέμα’’Καθαρισμός των ακτών’’με την υπόσχεση οτι θα συνεχισουν να εκφράζουν τις οικολογικές τους ανησυχίες και με άλλες δράσεις στο μέλλον.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καινούργιο Φθιώτιδας: Έναρξη της θερινής κατασκηνωτικής περιόδου

Πρόσκληση εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών για το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *