Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Οι περισσότερες μορφές καρκίνου του δέρματος, όπως το μελάνωμα, είναι δύσκολο να εντοπιστούν και να διαγνωστούν με γυμνό μάτι

Οι περισσότερες μορφές καρκίνου του δέρματος, όπως το μελάνωμα, είναι δύσκολο να εντοπιστούν και να διαγνωστούν με γυμνό μάτι. Η προηγμένη τεχνολογία του συστήματος IQ Total Body Scanner Mapping αξιολογεί τους σπίλους με τεχνητή νοημοσύνη, αποτυπώνει λεπτομερώς και σε βάθος τη δομή τους και βοηθά τον δερματολόγο στη διάγνωση χωρίς την παραμικρή πιθανότητα λάθους.

Η αυτόματη ολόσωμη χαρτογράφηση σπίλων, σε συνδυασμό με την ψηφιακή δερματοσκόπηση, προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και μέγιστη ασφάλεια για την ανίχνευση ύποπτων σπίλων και μελανώματος. Το IQ Total Body Scanner Mapping είναι το πρωτοπόρο σύστημα στον τομέα διάγνωσης του δερματικού καρκίνου και άλλων δερματικών βλαβών, καθώς ενσωματώνει την τεχνητή νοημοσύνη για την διαδικασία της δερματολογικής πρακτικής.

Προσφέρει μοναδικές δυνατότητες στην αξιολόγηση και παρακολούθηση όλων των μελανοκυτταρικών και μη μελανοκυτταρικών αλλοιώσεων στο δέρμα και εκτιμά τον πιθανό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος. Η εκτίμηση επιτυγχάνεται λόγω του σχεδιασμού του συστήματος με αλγόριθμο βαθιάς μάθησης που τροφοδοτείται συνεχώς με νέα δεδομένα. Ο αλγόριθμος όχι μόνο μας βοηθάει στην έγκαιρη ανίχνευση καρκίνου του δέρματος αλλά και στην αλάνθαστη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Για να προγραμματίσετε δερματολογική εξέταση πατήστε εδώ

Η λεπτομερής αποτύπωση των σπίλων και των βλαβών του δέρματος κινητοποιεί την προσοχή του δερματολόγου σε συγκεκριμένα σημεία, ώστε να εξετάσει τις μεταβολές με μεγαλύτερη προσοχή. Η εξέταση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τις δύσκολες περιοχές του σώματος, όπως είναι η πλάτη, όπου χρειάζεται η συσκευή για τον εντοπισμό όλων των πιθανών μεταβολών.

Σε συνδυασμό με την ψηφιακή δερματοσκόπηση, μέσα σε λίγα λεπτά το πρωτοπόρο σύστημα:

Ανιχνεύει νεοεμφανιζόμενους σπίλους ή μεταβολές σε υπάρχοντες σπίλους
Η κάμερα του συστήματος αποτυπώνει φωτογραφίες των σπίλων σας σε υψηλή ανάλυση, όπως και ολόκληρης της επιφάνειας του δέρματος, από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Σε κάθε επαναληπτική εξέταση, οι νέες φωτογραφίες συγκρίνονται ψηφιακά με τις προηγούμενες, ώστε να ανιχνευθούν έγκαιρα οι νεοεμφανιζόμενοι σπίλοι ή μεταβολές σε υπάρχοντες σπίλους.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

«Σεξουαλική αϋπνία» και όσοι πάσχουν από αυτήν κάνουν σεξ, ενώ κοιμούνται βαθιά;

Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, ή εφιάλτης; Πώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πάθηση, η οποία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *