Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μία εβδομάδα περιβαλλοντικών δράσεων για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου. Οι μαθητές μας, που πέρυσι συμμετείχαν στον διαγωνισμό ανακύκλωσης μπαταριών της ΑΦΗΣ κατακτώντας μία πολύ καλή θέση, φέτος από την αρχή της σχολικής χρονιάς ανακαλύπτουν τα μυστικά της ανακύκλωσης.
Έτσι με πολλή χαρά δεχτήκαμε την πρόσκληση του Αντιδημάρχου κ. Σωτηρακόπουλου Γιώργου για να πάρουμε μέρος στο Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Ι. Π. Μεσολογγίου στις 15 Νοεμβρίου. Οι Ε΄ και Στ΄ τάξεις είχαν την ευκαιρία να παίξουν εκπαιδευτικά παιχνίδια με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίησή τους σχετικά με την ανακύκλωση και τους μπλε κάδους.
Τους χάρισαν αναμνηστικά δωράκια καθώς και μπλε σακούλες ανακύκλωσης που τοποθετήθηκαν στις σχολικές αίθουσες παρακινώντας και τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου στην μείωση των σκουπιδιών.
για περισσότερα πατήστε στον σύνδεσμο