Κυριακή , 7 Μαρτίου 2021
Breaking News

Σάκος επιβίωσης και κουβέρτα αλουμινίου για την καλύτερη διαβίωση και επιβίωση μας στο βουνό

Σάκος επιβίωσης και κουβέρτα αλουμινίου.

Οι τεχνικές και οι χρήσεις τους για την καλύτερη διαβίωση και επιβίωση μας στον βουνό αλλά και όχι μόνο. Ένα σύντομο εκπαιδευτικό βίντεο για την σωστή χρήση της αλουμινοκουβέρτας αλλά και του ατομικού σάκου έκτακτης ανάγκης – επιβίωσης.

Περιγραφή υλικών του βίντεο και κόστος αυτών. Κουβέρτα – σάκος έκτακτης ανάγκης επιβίωσης (Πορτοκαλή) LifeSystems Survival Bag – 75 x 210 cm / Βάρος: 290 gr / Τιμή: 5€ έως 9€ Ελαφρύ – Αντιανεμικό – Αδιάβροχο – Υλικό βαρέως τύπου πολυαιθυλενίου – Διπλασιάζει την ορατότητα με γυμνό μάτι από ψηλά, ως σηματοδότης κινδύνου σε κρίσιμες καταστάσεις. Εκτός την ιδιότητά της ως ασπίδα στις καιρικές συνθήκες στην φύση, έχει σχεδιαστεί για να μειώσει την απώλεια ζωτικής σημασίας της θερμότητας του σώματος και συνεπώς τον κίνδυνο υποθερμίας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Άριστο μονωτικό υλικό απέναντι στην υψηλή τάση του ηλεκτρικού ρεύματος, σε τυχόν κεραυνούς ή πτώση καλωδίου από κάποια κολόνα.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=-EboiDz-Bko&t=214s

Κουβέρτα αλουμινίου (αλουμινοκουβέρτα) Πλήθος από μάρκες – 210 x 160 cm / Ελάχιστα γραμμάρια / Τιμή: 1€ έως 5€ Άριστη αποτελεσματικότητα στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος – Αδιάβροχη και αντιανεμική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κουβέρτα επιβίωσης – Διπλή όψη, χρυσή και ασημένια για τον εγκλωβισμό ή την απομάκρυνση της θερμότητας – Ελαφριά και συσκευασμένη σε πακέτο με ελάχιστο όγκο. Η ισοθερμική αλουμινοκουβέρτα παρέχει υψηλή αποτελεσματικότητα στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος και αποτελεί βασικό εργαλείο στην παροχή πρώτων βοηθειών σε τραυματίες, ασθενείς και εγκαυματίες. Είναι διπλής όψεως κατασκευασμένη από φύλλα πολυστυρολίου. Παρέχει προστασία από το κρύο με το χρυσό της μέρος προς τα έξω και με το ασημένιο μέρος να ακουμπάει στο σώμα, αντανακλάται η θερμότητα του σώματος και αποφεύγεται η υποθερμία. Όταν το χρυσό μέρος είναι προς το σώμα, επιτρέπει την προστασία από τη θερμότητα και την ηλίαση. Διπλασιάζει και αυξάνει κατά πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την ορατότητα με γυμνό μάτι από ψηλά, ως σηματοδότης κινδύνου σε κρίσιμες καταστάσεις.

Survival Bag and Emergency Blanket tips and more.
A short instructional video on the right use of the aluminum blanket and survival bag.
Thank for you watching!
Edit: AlienProduce
Camera: Nikon D3200
Video: HD 1920×1080 25fps
Ειδήσεις & Νέα για τον νομό Φθιώτιδας: https://fonografos.net

Δες επίσης

LIVE : Ολυμπιακός- ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ για την 25η αγωνιστική της Super League

Ο αγώνας της Λαμίας την Κυριακής 07/03 στις 15:00 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με αντίπαλο τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *