Δευτέρα , 5 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Οι βουλευτές που εκλέγονται στη Μαγνησία

Σαρωτική νίκη του υφυπουργού στον πρωθυπουργό και πλέον Βουλευτή Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστου Τριαντόπουλου, καταγράφουν τα αποτελέσματα από τα 360 σε σύνολο 361 εκλογικών τμημάτων (ενσωμάτωση 99,72%).

Ο Τριαντόπουλος ο οποίος στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 είχε καταλάβει την έκτη θέση στη σειρά κατάταξης των υποψηφίων της ΝΔ, με 5.878 ψήφους έκανε ένα τεράστιο άλμα και σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, έρχεται πρώτος με 20.567 ψήφους!

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή με 15.035 ψήφους και ακολούθως ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Χρήστος Μπουκώρος με 14.642 ψήφους, οι οποίοι και καταλαμβάνουν τις τρεις έδρες της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Μαγνησίας.

Παρά τις σημαντικές απώλειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μαγνησία που έλαβε 20.832 ψήφους έναντι 34.298 τον Ιούλιο του 2019, χάνοντας τώρα έδρα, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος επανεκλέγεται Βουλευτής Μαγνησίας με 8.371 ψήφους.

Την πέμπτη έδρα στη Μαγνησία καταλαμβάνει, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το ΚΚΕ το οποίο αύξησε την επιρροή του, αναδεικνύοντας τον Βασίλη Μεταξά Βουλευτή Μαγνησίας με 2.000 ψήφους.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ» στο δήμο Καρδίτσας

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «ΚΑΛΥΨΗ» καλεί τους ιδιοκτήτες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *