Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Οικονομική ενίσχυση δύο (2) δημοτών από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου

Την έγκρισή του έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου σχετικά με την οικονομική ενίσχυση δύο (2) δημοτών, δείχνοντάς τους το ΔΣ έμπρακτα τη στήριξή του, μετά την υποβολή αίτησής τους με την οποία ζήτησαν τη χορήγηση έκτακτης και εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα άτομο που ζει μόνο του στο χωριό Βουτύρο Ευρυτανίας.

Αντιμετωπίζει κοινωνικά προβλήματα και προβλήματα υγείας. Το περασμένο καλοκαίρι η οικία του (παράπηγμα) καταστράφηκε ολοσχερώς ύστερα από εκδήλωση πυρκαγιάς. Δεν έχει τους οικονομικούς πόρους να αγοράσει τα απαραίτητα υλικά ώστε να κατασκευάσει υποτυπωδώς το σπίτι που διέμενε.

Ένα ακόμη άτομα ηλικίας 37 ετών διαμένει με τον ηλικιωμένο πατέρα του στο χωρίο Φουρνά Ευρυτανίας. Εργάζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε δασικό συνεταιρισμό της περιοχής. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το πόδι του και πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα.

Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση του πρώτου ανέρχεται στο ποσό των 500 € προκειμένου να αγοράσει υλικά για την υποτυπώδη κατασκευή της οικίας του, ενώ για το δεύτερο άτομο η ενίσχυση ανέρχεται στα 1.000 € για να καλύψει έξοδα μετακίνησης και ιατρικών πράξεων στην Αθήνα λόγω χειρουργικής επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί.

Η εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 1500,00€ για την κάλυψη δαπάνης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, η οποία είναι εγγεγραμμένη στον Προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2021 του Δήμου Καρπενησίου θα γίνει από την Οικονομική Επιτροπή.

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το βραβευμένο πρόγραμμα «Βασιλοτροφία» από Περιφέρεια Θεσσαλίας και Οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»

Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του βραβευμένου προγράμματος «Βασιλοτροφία» που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Οργανισμός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *