Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ολοκληρώθηκε η xριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων και κρέατος (νωπό κοτόπουλο) σε ευάλωτες οικογένειες του Δήμου Μεσολογγίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ολοκλήρωσε τις προγραμματισμένες χριστουγεννιάτικες διανομές τροφίμων και κρέατος (νωπό κοτόπουλο) από 19/12 έως 21/12 σε οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας ,του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου.

Τρόφιμα και παιχνίδια σε ευάλωτες οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσολογγίου

Επιπλέον μοιράστηκαν δώρα και παιχνίδια στα παιδιά των εγγεγραμμένων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου ,τα οποία συγκεντρώθηκαν από συμπολίτες μέσα από την δράση «ΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΕΣΥ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ», χαρίζοντας αγάπη, ζεστασιά και παιδικά χαμόγελα τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται και στη σχολή μαγειρικής ΕΠΑΣ Μεσολογγίου που πρόσφερε στα παιδιά της Δομής χριστουγεννιάτικα κουλουράκια.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει καθημερινά στο τηλέφωνο : 2631023192 ή στο email : koin.pantop.ipmes@gmail.com

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αρκτούρος: Η αντίδραση των λύκων όταν επιτέλους πέφτει το πρώτο χιόνι! – Δείτε βίντεο

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με τρεις κατάλευκους λύκους ανέβασε στο Facebook η περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος». Μέσα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *