Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ολοκληρώθηκε το πρώτο καμπ προετοιμασίας επίλεκτων αθλητών και αθλητριών του τομέα μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων στο Καρπενήσι

Το προπονητικό καμπ εντάσσεται στο ετήσιο πλαίσιο προγραμματισμού τακτικών προπονητικών συγκεντρώσεων του τομέα και αποτελεί συνέχεια της υλοποίησης του προγράμματος της πενταετούς συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καρπενησίου και του Δήμου Καρπενησίου με τον ΣΕΓΑΣ.

Στις συγκεκριμένες προπονητικές συναντήσεις αναπτύσσεται πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας μεταξύ των αθλητών και αθλητριών, στοιχεία απαραίτητα για την βελτίωση του αγωνιστικού τους επιπέδου.

Στο καμπ μετείχαν οι Παναγιώτης Πετρουλάκης, Χαρίδημος Ξενιδάκης, Σέργιος Διακοστεφανής, Γιώργος Μαντζαρίδης, Ισαβέλλα Κοτσαχείλη, Μαρία Κάσσου, Ανθή Κυριακοπούλου, Ντενίσα Μπάλα, Μελίσσα Αναστασάκη, Γεωργία Δεσπολλάρη και είχαν την ευκαιρία να μείνουν και να προπονηθούν σε ιδανικές συνθήκες υψομέτρου στο Καρπενήσι.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Καρπενησίου «μένει σταθερά δίπλα σε συνεργασίες που δίνουν προστιθέμενη αξία στον τόπο μας ως αθλητικό προορισμό και αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του».

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων στη Χίο [ΒΙΝΤΕΟ]

  Άγνωστο προς το παρόν  γιατί συνέβη η σύγκρουση… Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση παροχής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *