Παρασκευή , 28 Ιανουαρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ορίστηκε εργολάβος για την επισκευή και συντήρηση του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας

Στην εγκατάσταση εργολάβου προέβησαν την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 οι αρμόδιοι του έργου, με σκοπό την επισκευή και συντήρηση του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας.

Το έργο γίνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και είναι αρχικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ. Οι εργασίες αποσκοπούν στη βελτίωση του επιπέδου των κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών. Πρόκειται για εργασίες, οι οποίες κρίθηκαν αναγκαίες για τη λειτουργικότητα του Κέντρου Υγείας, καθώς η έλλειψη συντήρησης του κτιρίου είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία εκτεταμένων φθορών.

Σύντομα αναμένεται και η δημοπράτηση του έργου: «Αναβάθμιση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γρανίτσας» μετά την προγραμματική Σύμβαση που συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Φώτης Σερέτης, Με την προγραμματική σύμβαση η 5η Υ.ΠΕ. ως «κύριος» του έργου, εκχώρησε την αρμοδιότητα εκτέλεσής του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 340.000€.

Ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, δεν παρέλειψε να τονίσει και το πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει σχετικά με τη στελέχωση των δομών υγείας Αγράφων, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Σε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που δοκιμάζεται σκληρά αυτές τις μέρες, τέτοιες ενέργειες είναι μια αναλαμπή, αλλά το βασικό και χρόνιο πρόβλημα της στελέχωσης των δομών υγείας στην Ευρυτανία παραμένει παρά τα κίνητρα που έδωσαν Περιφέρεια και Δήμος Αγράφων».

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην αποκατάσταση της Γέφυρας του Ευήνου

Ερώτηση έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση προς τον υπουργό Υποδομών και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *