Κυριακή , 4 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Οριστικό τέλος στην προσπάθεια διοργάνωσης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης το ερχόμενο φθινόπωρο αποφάσισε το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Οριστικό τέλος στην προσπάθεια διοργάνωσης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης το ερχόμενο φθινόπωρο αποφάσισε να βάλει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Μαΐου.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Κων. Ζυγογιάννης εισηγούμενος το σχετικό θέμα προς τα μέλη του ΔΣ τα χρονικά περιθώρια για την διοργάνωση της έκθεσης είναι πλέον ασφυκτικά. Oι σχετικές διερευνητικές επαφές της Οργανωτικής Επιτροπής με εταιρείες που αναλαμβάνουν την οργάνωση εκθέσεων έγιναν με τη ΔΕΘ Helexpo ΑΕ και την εταιρεία «Κύκλος» με έδρα τα Ιωάννινα να κάνουν τις προσφορές τους, αλλά ο χρόνος για να γίνει μια σοβαρή προεργασία για την εύρεση χορηγών και ικανού αριθμού εκθετών δεν κρίνεται πλέον επαρκής ώστε να διασφαλίζεται η επιτυχία μια τέτοιας διοργάνωσης.

Έτσι η εισήγηση της Διοίκησης είναι η αναβολή της έκθεσης για την επόμενη χρονιά στο πλαίσιο και παλιότερης πρότασης η έκθεση να διεξάγεται ανά διετία.

Το μέλος του ΔΣ κ. Απ. Κηρύκος παίρνοντας το λόγο τόνισε ότι δεν επιρρίπτει ευθύνες σε κανέναν, αλλά θα πρέπει να υπάρξει ένας προβληματισμός για το πως η προσπάθεια κατέληξε σε τέλμα για να μην ατονήσει ένας σημαντικός θεσμός για την περιοχή μας, συμφώνησε πάντως με την πρόταση να μην πραγματοποιηθεί η έκθεση εκτιμώντας ότι δεν θα είχε επιτυχία.

Ο κ. Ευρ. Παπουτσής ζήτησε να τηρηθεί η διετία και να μην υπάρξει άλλη διαφοροποίηση συμφώνησε με την αναβολή, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι η απόφαση αναβολής είναι και μια έμμεση παραδοχή της αποτυχίας της περσινής έκθεσης, άποψη με την οποία διαφώνησαν οι κ.κ. Ζυγογιάννης, Γ. Στεργιούλης και Κων. Λαμπρόπουλος υποστηρίζοντας ότι ήταν μια κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη επανεκκίνηση του θεσμού μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο

Σε δηλώσεις του στο KarditsaLive.Net μετά το τέλος της συνεδρίασης ο κ. Ζυγογιάννης τόνισε ότι η απόφαση αναβολής ήταν επιβεβλημένη λόγω των συνθηκών« Όπως είχαμε πει και σε προηγούμενα συμβούλια πρέπει τουλάχιστον από το Φεβρουάριο ή το αργότερο το Μάρτιο να έχουμε καταλήξει στο ποιος θα την αναλάβει, ώστε να έχει το απαραίτητο διάστημα για να μπορέσει να διοργανώσει μια αξιοπρεπή έκθεση.» τόνισε χρακτηριστικά υπενθυμίζοντας παλιότερη απόφαση του Επιμελητηρίου για διοργάνωση της έκθεσης ανα διετία για να έχει μεγαλύτερη επιτυχία και ταυτόχρονα να γίνονται περισσότερες δράσεις κατά τη διάρκειά της.

Κωστής Κριτσιάνης

www.karditsalive.net

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Π.Ε. Τρικάλων: Ενισχύεται η ασφάλεια του οδικού δικτύου

  Ενισχύει την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας Νέο έργο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *