Παρασκευή , 9 Ιουνίου 2023

Ορκίστηκαν την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, οι 13 εργαζόμενες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Χαλκιδέων

Ορκίστηκαν την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, οι 13 εργαζόμενες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Χαλκιδέων, μετά την τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών για την μονιμοποίησή τους.

Την ορκωμοσία τέλεσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τις εργαζόμενες για την πολύτιμη βοήθειά τους σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και τους ευχήθηκε υγεία και πρόοδο. «Σήμερα είναι μια χαρούμενη ημέρα, γιατί λύθηκε ένα πρόβλημα για την ίδια τη λειτουργία του Δήμου και θα συνεχίσετε να προφέρετε ως αναπόσπαστο κομμάτι μας.

Η προσφορά σας είναι σημαντική και μην ξεχνάμε ότι στις αλλεπάλληλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, ειδικά την περίοδο της πανδημίας, ήσασταν στην πρώτη γραμμή, αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνικής υποστήριξης. Η εξασφάλιση της μόνιμης εργασίας, είναι και για εμάς εξασφάλιση, ώστε να μπορούμε να συνεχίζουμε στην παροχή κοινωνικής πρόνοιας και να σχεδιάσουμε ακόμη περισσότερα. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό σας ως Δημοτική αρχή να αντιμετωπίζουμε από κοινού τα ζητήματα.».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σε Μάκρη, Γραμμένη και Καστρί ο Γιάννης Οικονόμου

  Το πρόγραμμα του Υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου, για αύριο, Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *